.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Голям фен Аватара на eminemfenka

Диета с която сте отслабнали : )

Ако някъде има нещо подобно,моля да дадете линк или заключете темата..

Та идеята ми е тук да поствате :

1. ДИЕТА С КОЯТО СТЕ ОТСЛАБНАЛИ
    2.ДАЛИ ИМА ЙО-ЙО ЕФЕКТ
    3.КОЛКО КГ. СТЕ СВАЛИЛИ

ла-ла-ла

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Избягвам тестените храни, сладкото(най-много веднъж седмично да хапна нещо малко ако много ми се прияде), пърженото и газираното. Ям всичко останало, но в умерени количества. Спортувам абсолютно всеки ден.
    Общо съм свалила 14 кг, за 1 година някъде... отслабването никога не ми е било фикс идея, просто имах проблем с краката и трябваше да сваля килограми
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    И аз се ограничавам от сладко, тестено, пържено. Случвало се е няколко пъти да хапна, но това са били изключения. Гледам сега през лятото да ям повече зеленчуци, понякога плодове и за 40 дена съм свалила 4 кг. Понякога ходя да бягам.
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Не съм правила много,много диети, но ако трябва да посъветвам някого за точно определена - това ще е точковата диета. Страшно бях доволна. Свалих 4 кг. за по-малко от седмица. Естествено не е лошо, ако по време на диетката, се пораздвижвате малко, но дори и без някакви по-особени натоварвания .. ще има резултати.
    Йо-Йо ефект има при всяка диета попринцип, но аз спортувам и не съм го изпитала.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Аз не съм пазила диети, но от това, което съм чула тези двете са доста ефективни:
    http://www.evropea.com/pierre_dukan_diet.html
    http://zdrave.log.bg/article.php?article_id=41694
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Глад и фитнес.Бях 74 , сега съм 56-58 (зависи кога ще се тегля,хихи).За 3 месеца вече

а някой правил ли е 90дневната диета? мисля да е пробвам, та въпроса ми е дали има ефект?

Супер фен Аватара на Jaune
    нЕма.

Цитирай Първоначално написано от viliana9
    а някой правил ли е 90дневната диета? мисля да е пробвам, та въпроса ми е дали има ефект?
    Аз съм я правила и за 1 месец свалих 7 кг! После качих 2 кг за два месеца но защото си хапвах каквото искам без ограничения ! Препоръчвам я не е трудна но на мен ми писна А също съм правила на боряна и с нея свалих 6кг за 9 дни като 9 ден го правалих и нея я зарязах от нея качих само 1 или 2 кг зависи какво съм яла през деня ! Успех!

мс за инфото

Йо-йо ефект ще има винаги, когато правите най-различни диети, когато ви скимне, и не се захранвате после. Кел файда, че сте рупали зеленчуци цял ден и сте се лишавали от любимите си бързи закуски цял месец, като после веднага се нахвърляте на шоколади.

Голям фен Аватара на DesSsi
    Ще си позволя да пиша тук, за да не правя нова тема - извинявам се предварително !!

Кажете как да сваля 4-5 кг за седмица - КАК ? моля ви не ми казвайте, че не е здравословно, защото го знам ,, надявам се да ми помогнете
    Съдбата помага на смелите !

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    90 дневната
    няма йо йо
    7 кила
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен Аватара на DesSsi
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    90 дневната
    няма йо йо
    7 кила
    на седмица ?
    Съдбата помага на смелите !

Супер фен Аватара на katericArofl
    Цитирай Първоначално написано от DesSsi
    Ще си позволя да пиша тук, за да не правя нова тема - извинявам се предварително !!

Кажете как да сваля 4-5 кг за седмица - КАК ? моля ви не ми казвайте, че не е здравословно, защото го знам ,, надявам се да ми помогнете
    Според теб как.. с много глад, яж само плодове и зеленчуци и пии вода, тренирай.

Няма абсолютно никакъв смисъл да си товариш организма, след като за едната седмица дори няма да проличи, че си отслабнала, защото винаги ефекта от диетите се появява след време. Дори да успееш да свалиш някое и друго килце не мисля, че ще ти е най-добре да умреш от глад за едното нищо. Започни някакъв режим и макар и по-бавно да стават нещата имаш повече сметка и възможността за йо-йо ефект е минимална.

Нема такова животно.

:)

Дюкан-10кг- за 2 месеца-преди 2 години.Сега си върнах килограмите

Аз не спазвам диети.. но си пазя фигурата с много ходене.. и с много танци храня се постоянно.. но всичко изгаря след една голяма разходка

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Не спазвам никакви диети Просто се ограничавам какво ям и в какво количество Иначе не ям хляб , не пия газирани напитки .. Ии ходя пеша много ;дд
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

някой ще ми каже това ли е диетата на боряна http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p477.html ? и ако е тази наистина ли се свалят 8-9 кг за толкова малко време..

миналата пролет спрях да ям сладко, тестени храни,газирани напитки, мазни меса, пържено и от 63 станах 45 за 5/6 месеца но карах колело по 1 час на ден, хапвах си обаче доста салати,плодове и то в неограничени количества,ядях много кашкавал и по 2 филийки пълнозърнест хляб на ден също и фомашна храна, ядях малко безразборно и за това смъквах бавно, но пък сигурно, ама тази пролет се издъних със сладкото на което никога не съм налитала и сега съм качила почти 10 кг и естествено сега ще си ги смъкна нищо, че иде есен ама то тва ми е за урок

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Цитирай Първоначално написано от viksun
    някой ще ми каже това ли е диетата на боряна http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p477.html ? и ако е тази наистина ли се свалят 8-9 кг за толкова малко време..

viksun

Провери в диети дневник.4 , там можеш да намериш отговори на въпросите си : )
    ла-ла-ла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си