.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    София

менструация.Проблем

Така..проблемът е такъв..идва ми по-рано отколкото трябва..веднъж да се случи добре ноо...трябваше да ми дойде на 30ти юли,но дойде на 20 ..и сега вместо са си мине месеца и тнт ми дойде пак на 8ми август като принципно трябваше да бъде на 18ти...и се получи нещо такова,че през 10 дни съм в цикъл,което мисля че не е нормално.Знам че под 18 е нормално да е нередовно ама чак пък толкова...имате ли идея защо може да се получава така,на вас случвало ли ви се е?

Повече от фен Аватара на FreakBitch
    Да, случвало ми се е. Последните 3 пъти ми беше през 15 дни, а сега закъснява (по нормата) .. Пропускало ми е и по 2 месеца. Нормално е първите 2 години да е нередовен, докато се нагласи организма.
    Няя се плашиш, копеуе..

пп: ама на мен ли ми се струва или си объркала раздела??

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Благодаря ти тате,че си ме направил мъж..

Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Благодаря ти тате,че си ме направил мъж..
    +1

Re: менструация.Проблем

Цитирай Първоначално написано от Nic3e3
    Така..проблемът е такъв..идва ми по-рано отколкото трябва..веднъж да се случи добре ноо...трябваше да ми дойде на 30ти юли,но дойде на 20 ..и сега вместо са си мине месеца и тнт ми дойде пак на 8ми август като принципно трябваше да бъде на 18ти...и се получи нещо такова,че през 10 дни съм в цикъл,което мисля че не е нормално.Знам че под 18 е нормално да е нередовно ама чак пък толкова...имате ли идея защо може да се получава така,на вас случвало ли ви се е?
    Нормално е ако си по на 12-13-14-15 към 16 вече трябва да се нормализира ,зависимост кога ти е дошло за първи път.Но първите две години е нормално да имаш такова зацапване.Не се притеснявай.
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на t0d1t0
    иди на лекар,може да ти има нещо

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    не се научихте че подобни теми не са за този раздел

имаш нередовен цикъл

как си с килограмите?

храниш ли се добре?

лекарства?

изнервена ли си?
    ОДИН!!!

Повече от фен Аватара на LDto
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    не се научихте че подобни теми не са за този раздел

имаш нередовен цикъл

как си с килограмите?

храниш ли се добре?

лекарства?

изнервена ли си?

+1

П.П. и темата е за раздел: здраве и проблеми, тук се обсъждат сексуални проблеми ....

По темата

Нормално е да е нередовен, но за по сиг отиди на лекар.

Град
    София
    незнам дали не е за тая тема,защото сега ще ви кажа нещо друго...последния път като го правихме с приятеля ми ме болеше като го вкарваше,а никога не ме е боляло преди..пък и както казвате да ми е нередовно е нормално..но на мене винаги ми е бил редовен имало е 1-2 пъти да закъснее...с килограмите съм добре,храненето..незнам какво общо има,но се храня нормално според мен,лекарства не съм пила..напоследък имах проблеми и бях доста изнервена,но и преди съм имала проблеми,но не е ставало така...и никога не ме е боляло като сме го правили..

Цитирай Първоначално написано от Nic3e3
    незнам дали не е за тая тема,защото сега ще ви кажа нещо друго...последния път като го правихме с приятеля ми ме болеше като го вкарваше,а никога не ме е боляло преди..пък и както казвате да ми е нередовно е нормално..но на мене винаги ми е бил редовен имало е 1-2 пъти да закъснее...с килограмите съм добре,храненето..незнам какво общо има,но се храня нормално според мен,лекарства не съм пила..напоследък имах проблеми и бях доста изнервена,но и преди съм имала проблеми,но не е ставало така...и никога не ме е боляло като сме го правили..
    ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на лекар

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на лекар
    И човекът като ти го казва задължително наистина е така. Може да те е срам, да ти е неудобно, да искаш да изчакаш да мине, ама това не е причина да си съсипваш здравето.
    Сега докато още ти е нередовен цикълът е изключително важно да обръщаш на каквито и да е промени в тялото си, и да се консултираш със специалисти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си