- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- могат ли гърдите ми да се смалят
В момента съм на диета могат ли гърдите ли да се смалsт? моля без сърказам по добре си замълчете отколкото да пишете обиди
Естествено че да.
Не предприемай драстични диети, че освен да се смалят могат и да увиснат и става неприятно.![]()
Das Feuer liebt mich
Отслабването започва отгоре-надолу..първо са гърдите и ръцете и най-накрая краката.По-добре прави и упражнения за гърди,защото много зле може да стане.Моите от диети не са увисвал,нито са се смалявали а съм с 85 С.
Просто повече спорт,за да не увиснат.![]()
Не е задължително да започва отгоре-надолу.Започва от там,където имаш най-малко за сваляне...
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Гърдите отслабват преди всичко останало, защото са само от мастна тъкан.
+ 1Първоначално написано от CupcakeMonster
I guess you're too afraid to show your feelings...
Моле ли снимков материял ?![]()
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
Може, дори и да не искаш пак ще стане така
Eстествено, че да, но зависи и самото ти тяло от къде точно сваля килограми.Аз например от гърдите не свалям(може би защото са ми много малки), но пък много мои фр с огромни гърди като свалят килограми свалят и от гърдите..
ok ms
За голямо съжаление даТе първо отслабват...
Ееее, аз съм голям карък!Моите гърди се смаляват и без да съм отслабнала. Отслабнах с 1 кг и циците ми ги няма!Пък имам с още 10 да отслабвам. Сигурно ще се вдлъбнат!