здравейте имам ''проблем''.Момиче съм и имам пъпки по лицето и майка ми мисли,че са пубертетски аз само се засрамявам искам да ги премахна с нещу моля ви дайте сайтове или нещу препоръчайте моляя ви и в 4-ти клас отдавна е едно момче ми хвърли химикал в окото и имам съвсем малък белек и негу искам да махна моляяя ви помогнете ми
girlcheee
Ами от пубертетски пъпки няма отърване.Аз все още си имам от време на време.Но значително ми намаляха след използването на салицилова спирт и след него се мажи и с крем Здраве.А за белег-а много хора казват ,че Контратубекс помага ,но и аз не знам. (и аз искам да махам белези)
a по-точно за какво служи гел-а за лице
girlcheee
Емии, ако правилно съм разбрала за какво говориш, въпросният гел спомага за почистване на кожата от излишния себум, освежава и тонизира. За тая цел има не само гелове, ами и тоници, пяни... Важно е да определиш вида на кожата си(мазна, суха, нормална, смесен тип...), за да закупиш възможно най-подходящият тип продукти за твоята кожа.
Иначе има серия за акне - Акне оут(лосион, тоник и още нещо май имаше), обаче внимавай с тях, защото може и ти да имаш алергия като мен от продуктите им и тогава става весело. Продуктите на Гарниер(повечето) не струват, така че си преориентирай средствата към друга марка.
Спортувай повечко, яж плодчета и зеленчуци, намали шоколадовите неща и не се опитвай да си заличаваш пъпките с 2 пласта фдт. Проблема с кожата трябва първо да се излекува, а после тя да се маже с квото и да било.![]()
НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ДАДЕ САЙТ ИЛИ СНИМКА НА салицилова спирт
girlcheee
Колко теми?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last