- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- сина ми
Здравейте на всички това е регистрацията на сина ми.. има един проблем вкъщи синът ми е много агресивен вече е 7 клас много бързо се ядосва и въпросът ми е от какво може да е тази агресия ?
ми ако и на мене майка ми ми бъркаше из акаунтите и пускаше малоумни теми във форума за секс, вместо да се обърне към друг сайт, да си направи свой акаунт или просто да поговори с мене и аз щях да съм агресивен.
Агресията е защото е в пубертет и тялото му се променя..със почти всички тинейджъри е така.Само да ВИ попитам защо се месите в личното постранство на сина ви и влизате в акаунта му..замислете се че може би няма да му бъде кой знае колко приятно да му се месите в постранството....направете си друг свой акаунт\
/
В бг мама ти препоръчвам да се регистрираш и там да си пишеш с хора на твоята възраст!
Едно на въпрос е,че ми се струва леко ебавка.Откъде тази жена ще знае паролата на сина си?
Но както и да е...да предположим,че наистина е някаква майка.
Давайте на съна си малко лично пространство.И на вас няма да ви е удобно да ви пита колко често със събруга ви правите секс лол(и аз с моите примери).
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
От пуберитета е..И вие би трябва да го знаете това..
Няма защо да се притеснявате..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Това би трябвало да е от пубертета. На тази възраст всеки се ядосва.
Аз мисля, че това въобще не е майката, а самото момче. Просто то не иска да си признае, че е агресивно. Апък и откъде накъде момчето ще каже името и паролата на майка си?!Първоначално написано от pisety000
^ може да си е оставил компа включен и да е бил влязаъл в тийна... или просто да не си излиза от акаунта /аз така правя/![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
А бе...как ще пише тука. Нали момчето гледа разделите на Др. Тийн...знае какво ще стане ако сина й го види. Това е момчето и просто търси внимание. Ако беше моята майка...един месец щях да й кимам само с глава.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
И аз щях да съм агресивна , ако ми ровеха из личното пространство. Всеки човек има нужда от лично пространство. Дайте такова на сина си..
Агресията е от пубертета , мисля че като майка и вие трябва да го знаете. Всеки човек преминава през този период.
Съветвам ви да пишете във форуми като - бг - мама или часът на мама. Има много форуми за по-възрастните. Не мисля , че сте избрали правилния.
оставих компа вклю4ен и маика ми е писала![]()
![]()
Кирилицата е задължителна.
kalpazanka
И сега тука кво да напи6а, ако напи6а 4е съм свястна няма да ми повярвате, ако напи6а 4е съм тъпа няма да ми пи6ете ... в дилема съъъм o.O
луканка с мед и сирене и жълта каруца без колело и миксер и пагани зонда
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Замиляла ли сте се, че може би твърде много му навлизате в личното пространство?
Аз лично много се ядосвам от въпросите на баща ми от рода "Къде беше?", "С кого?", "Какво правихте?" и "Защо се прибираш късно".Мисля че не трябва да ми задава толкова въпроси и много се изнервям и в отговорите си му повишавам тон без да се усещам понякога, въпреки да знам, че са от притеснение. (Споделям го, защото доста родители го правят, без да се усещат или да го правят нарочно може това да е един от проблемите.) Да Мисля, че е нормално това бъде агресивен, просто му имайте повече доверие. Покажете му, че ако има нещо важно той би могъл да го сподели с Вас като с приятел, а НЕ РОДИТЕЛ! (Повярвайте ми ако се държите приятелски това ще е добре и за вас и за сина Ви, защото той ще се усмелява да ви пита, за важните неща и понякога ще можете да му помагате със съвети, а това е важно за много тийнейджъри.) И спрете да се ровите в нещата му също така, никак не е приятно за когото и да било
.
Успех![]()
П.С. Не мисля, че това е правилния сайт в който можете да получите най-добрите съвети. Той е за тийнейджъри и тук повечето са такива, да не кажа всички. Има си други сайтове за родители. Те имат опит и биха ви информирали по-добре.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl