- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- сина ми
Замиляла ли сте се, че може би твърде много му навлизате в личното пространство?
Аз лично много се ядосвам от въпросите на баща ми от рода "Къде беше?", "С кого?", "Какво правихте?" и "Защо се прибираш късно".Мисля че не трябва да ми задава толкова въпроси и много се изнервям и в отговорите си му повишавам тон без да се усещам понякога, въпреки да знам, че са от притеснение. (Споделям го, защото доста родители го правят, без да се усещат или да го правят нарочно може това да е един от проблемите.) Да Мисля, че е нормално това бъде агресивен, просто му имайте повече доверие. Покажете му, че ако има нещо важно той би могъл да го сподели с Вас като с приятел, а НЕ РОДИТЕЛ! (Повярвайте ми ако се държите приятелски това ще е добре и за вас и за сина Ви, защото той ще се усмелява да ви пита, за важните неща и понякога ще можете да му помагате със съвети, а това е важно за много тийнейджъри.) И спрете да се ровите в нещата му също така, никак не е приятно за когото и да било
.
Успех![]()
П.С. Не мисля, че това е правилния сайт в който можете да получите най-добрите съвети. Той е за тийнейджъри и тук повечето са такива, да не кажа всички. Има си други сайтове за родители. Те имат опит и биха ви информирали по-добре.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl