Замиляла ли сте се, че може би твърде много му навлизате в личното пространство?
Аз лично много се ядосвам от въпросите на баща ми от рода "Къде беше?", "С кого?", "Какво правихте?" и "Защо се прибираш късно".Мисля че не трябва да ми задава толкова въпроси и много се изнервям и в отговорите си му повишавам тон без да се усещам понякога , въпреки да знам, че са от притеснение. (Споделям го, защото доста родители го правят, без да се усещат или да го правят нарочно може това да е един от проблемите.) Да Мисля, че е нормално това бъде агресивен, просто му имайте повече доверие. Покажете му, че ако има нещо важно той би могъл да го сподели с Вас като с приятел, а НЕ РОДИТЕЛ! (Повярвайте ми ако се държите приятелски това ще е добре и за вас и за сина Ви, защото той ще се усмелява да ви пита, за важните неща и понякога ще можете да му помагате със съвети, а това е важно за много тийнейджъри.) И спрете да се ровите в нещата му също така, никак не е приятно за когото и да било .
Успех

П.С. Не мисля, че това е правилния сайт в който можете да получите най-добрите съвети. Той е за тийнейджъри и тук повечето са такива, да не кажа всички. Има си други сайтове за родители. Те имат опит и биха ви информирали по-добре .