.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Проблем с малкия

Здравейте!Значи от скоро имам странен проблем с пениса.Той се състои в това, че от скоро той е доста чувствителен отдолу малко под гемчето.Като го пипна имам чувството направо че ме хваща ток.Чувството е доста дискомофортно.Не знам от къде се появи това.Винаги правя секс с презерватив.Имам съмнение, че се получи в следствие на това, че веднъж презерватива ме стягаше и когато го вкарвах усетих болка и след акта забелязах, че имам много мъничка цепка като раничка, която беше доста по-надолу от мястото, което ме дразни.Не знам това как ще ми повлияе на секса, но последния път това чувство се усещаше доста в началото докато приятелката ми беше още тясна.Някой имал ли е проблем и как се е справил, че това нещо е доста неприятно.Мерси предварително на всички отзовали се!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Уролог ...

Мислех си да получа малко информация преди него..да разбера дали са имали подобен проблем.Как се е получило и как са се справили с проблема...Мерси все пак!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Цитирай Първоначално написано от negativ
    Мислех си да получа малко информация преди него..да разбера дали са имали подобен проблем.Как се е получило и как са се справили с проблема...Мерси все пак!
    Не съм имал подобен проблем иначе щеше да ти помогна брат... Ама просто ти казвам ходи на лекар на време за да не съжаляваш после ...

Дааа, на лекар отивай. Не чакай последния момент.

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от ScorpionGirl
    +
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Повече от фен Аватара на LDto
    Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Цитирай Първоначално написано от ScorpionGirl
    +

+1 нямаш друг избор.... отиди докато не е късно

Успех =]

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Няма да кажа нещо по различно от горните мнения- Лекар!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Няма да кажа нещо по различно от горните мнения- Лекар!
    повечко секс и това е, най-вече без презерватив
    освен това може да трябва да ти се скъса гемчето, за да се освободи кожата, при мен стана без лекар, с 2-3 дни малко кървене, а там е и мястото където най-готино е като ти правят свирка и се свършва страхотно

Голям фен Аватара на notlike
    Виж, пичага. Моят съвет ще е лекар и ще ти обясня защо, а не за да напиша просто едното мнение - когато стане рана на половия член, шансът да се развие някоя инфекция е доста голям, не голям - ОГРОМЕН. Лекува се доста трудно, бавно и мъчително. Виж за какво става дума, може да имаш някакъв проблем с гемчето и да се нуждаеш от хирургическа намеса. Ако мислиш все пак, че нищо ти няма и е просто "грешка", потопи го в смрадлика или калиев перманганат за по-бързо възстановяване. И все пак си мисля, че ако минеш по клинична пътека, може да ти излезе дори безплатен прегледът, така че нищо не губиш, а и не забравяй едно нещо - от болния има и по-лошо нещо - незнаещият
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Град
    Pleven
    Братле ако не те боли когато го вкарваш сичко е наред ...имам подобен проблем просто прекалено много го навътрих ена вечер и чак кръв ми потече от таз кожичка ...нз дали проблема е същия но прото кажи на фр-то ти да внимава малко и в началото го намествай доолре преди да почнеш да клатиш за лекар не мисля че ти е нужен може от самосебе си да се оправи нз

Повече от фен Аватара на LDto
    Цитирай Първоначално написано от notlike
    Виж, пичага. Моят съвет ще е лекар и ще ти обясня защо, а не за да напиша просто едното мнение - когато стане рана на половия член, шансът да се развие някоя инфекция е доста голям, не голям - ОГРОМЕН. Лекува се доста трудно, бавно и мъчително. Виж за какво става дума, може да имаш някакъв проблем с гемчето и да се нуждаеш от хирургическа намеса. Ако мислиш все пак, че нищо ти няма и е просто "грешка", потопи го в смрадлика или калиев перманганат за по-бързо възстановяване. И все пак си мисля, че ако минеш по клинична пътека, може да ти излезе дори безплатен прегледът, така че нищо не губиш, а и не забравяй едно нещо - от болния има и по-лошо нещо - незнаещият

+1 Напълно съм съгласна с теб.... за какво да си правиш още проблеми след като един преглед и един скалпел щи излезне безплатно и ще се възтановяваш двойно по-малко от колкото да търпиш и накрая цял живот да се лекуваш....

Re: Проблем с малкия

Здравейте!Значи от скоро имам странен проблем с пениса.Той се състои в това, че от скоро той е доста чувствителен отдолу малко под гемчето.Като го пипна имам чувството направо че ме хваща ток.Чувството е доста дискомофортно.Не знам от къде се появи това.Винаги правя секс с презерватив.Имам съмнение, че се получи в следствие на това, че веднъж презерватива ме стягаше и когато го вкарвах усетих болка и след акта забелязах, че имам много мъничка цепка като раничка, която беше доста по-надолу от мястото, което ме дразни.Не знам това как ще ми повлияе на секса, но последния път това чувство се усещаше доста в началото докато приятелката ми беше още тясна.Някой имал ли е проблем и как се е справил, че това нещо е доста неприятно.Мерси предварително на всички отзовали се!
    тече ти мозъка от теб пич

Град
    Amsterdam
    да имал съм го този проблем, но когато карам колело цял ден на остра седалка ужасно , после като оринирам чуството е адски гадно :S нещо като бодене ..
    KEEP SMILING

Чак пък доживотно...
    Но знае ли човек.
    Иначе летни вирусчета има бая, а също и от протриване стават такива неща.
    Но иди на лекар и му изслушай теориите.

Re: Проблем с малкия

На мене едно приятелче ми го повтаряше като..... "суха путка се не ебе" :Д

абе с няколко думи:ходи на лекар да не стане по лошо !!!

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Ами тази раничка може да се е възпалила или да се е замърсила нещо... и затова да те боли. Едва ли е нешо сериозно, ама няма да е лошо да идеш на андролог

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си