- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с малкия
Здравейте!Значи от скоро имам странен проблем с пениса.Той се състои в това, че от скоро той е доста чувствителен отдолу малко под гемчето.Като го пипна имам чувството направо че ме хваща ток.Чувството е доста дискомофортно.Не знам от къде се появи това.Винаги правя секс с презерватив.Имам съмнение, че се получи в следствие на това, че веднъж презерватива ме стягаше и когато го вкарвах усетих болка и след акта забелязах, че имам много мъничка цепка като раничка, която беше доста по-надолу от мястото, което ме дразни.Не знам това как ще ми повлияе на секса, но последния път това чувство се усещаше доста в началото докато приятелката ми беше още тясна.Някой имал ли е проблем и как се е справил, че това нещо е доста неприятно.Мерси предварително на всички отзовали се!![]()
Мислех си да получа малко информация преди него..да разбера дали са имали подобен проблем.Как се е получило и как са се справили с проблема...Мерси все пак!
Не съм имал подобен проблем иначе щеше да ти помогна брат... Ама просто ти казвам ходи на лекар на време за да не съжаляваш после ...Първоначално написано от negativ
+Първоначално написано от ScorpionGirl
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Първоначално написано от maksimal
+1 нямаш друг избор.... отиди докато не е късно
Успех =]
Няма да кажа нещо по различно от горните мнения- Лекар!![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
повечко секс и това е, най-вече без презервативПървоначално написано от Paramour
освен това може да трябва да ти се скъса гемчето, за да се освободи кожата, при мен стана без лекар, с 2-3 дни малко кървене, а там е и мястото където най-готино е като ти правят свирка и се свършва страхотно
Виж, пичага. Моят съвет ще е лекар и ще ти обясня защо, а не за да напиша просто едното мнение - когато стане рана на половия член, шансът да се развие някоя инфекция е доста голям, не голям - ОГРОМЕН. Лекува се доста трудно, бавно и мъчително. Виж за какво става дума, може да имаш някакъв проблем с гемчето и да се нуждаеш от хирургическа намеса. Ако мислиш все пак, че нищо ти няма и е просто "грешка", потопи го в смрадлика или калиев перманганат за по-бързо възстановяване. И все пак си мисля, че ако минеш по клинична пътека, може да ти излезе дори безплатен прегледът, така че нищо не губиш, а и не забравяй едно нещо - от болния има и по-лошо нещо - незнаещият![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Братле ако не те боли когато го вкарваш сичко е наред ...имам подобен проблем просто прекалено много го навътрих ена вечер и чак кръв ми потече от таз кожичка ...нз дали проблема е същия но прото кажи на фр-то ти да внимава малко и в началото го намествай доолре преди да почнеш да клатишза лекар не мисля че ти е нужен може от самосебе си да се оправи нз
![]()
Първоначално написано от notlike
+1 Напълно съм съгласна с теб.... за какво да си правиш още проблеми след като един преглед и един скалпел щи излезне безплатно и ще се възтановяваш двойно по-малко от колкото да търпиш и накрая цял живот да се лекуваш....![]()
тече ти мозъка от теб пичПървоначално написано от negativ
да имал съм го този проблем, но когато карам колело цял ден на остра седалкаужасно , после като оринирам чуството е адски гадно :S нещо като бодене ..
KEEP SMILING
Чак пък доживотно...
Но знае ли човек.
Иначе летни вирусчета има бая, а също и от протриване стават такива неща.
Но иди на лекар и му изслушай теориите.
На мене едно приятелче ми го повтаряше като..... "суха путка се не ебе" :ДПървоначално написано от negativ
абе с няколко думи:ходи на лекар да не стане по лошо !!!
Ами тази раничка може да се е възпалила или да се е замърсила нещо... и затова да те боли. Едва ли е нешо сериозно, ама няма да е лошо да идеш на андролог![]()