- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- препоръчайте ми ужас
препоръчайте ми някой ужас, от който наистина да ме побият тръпки, щото вече доста съм гледала и съм свикнала с разните му там страшни сценки. та ако знаете някой, дето да е наистина, ама наистина страшен..... а и ако може да ми кажете някой сайт, откъдето да го дръпна![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
the ring
the ring 2
the unborn
Jennifer's body
... за други в момента не мога да се сетя.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Drag me to hell
Halloween
Дяволът в емили роуз
Призрачна бленда-страхотен!
Stay Alive
сега за тези се сещам![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Кървавият свети Валентин![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
о не,в никакъв случай Jennifer's body!Това беше най-тъпия филм,който съм гледала от много време насам![]()
Иначе A Nightmare on Elm Street,The Unborn са хубави
Гледай някой японски ужас,те са си наистина страшни..като например Гротеска
Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти
ок, мерси. веднага почвам да ги теглянякой да заключи темата
ЖЕНСК0 СЪМ
най-гадния японски филм на ужасите - Guinea PigПървоначално написано от wukktoruQ
![]()
да не пускам нова тема ,мнения за 'The hitcher'![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ами аз съм чувала,че този е направо де да знам... психопатия от всякъде... The art of the devil .... ммм... лично не съм го гледала но само по коментарите се отказах... не че не е ужас.. ами те тея са били изпаткали нещо... само кат гледах картинките и не знамм
...абе гледай го ако не ти са гледат некви обикновенни уш ужаси и кажи после.... дали става или нищо общо с това което съм чела за него...
...
предлагам ти да видиш само няколко постерчета от него и ще разбереш![]()
Първоначално написано от wukktoruQ
Гротеска е по-скоро гнусен, отколкото страшен.
Гротеска е най-скучният филм който съм гледала.Колко го хвалеха,че бил много гнусен,нямало да мога да го изгледам докрая![]()
Оня им разя разни неща и кво?Същата е работата и на докторите.
И нямаше никакъв вложен смисъл.Оня миришел и кво?Ми да се изкъпе бе мамка му.
Тялото на Дженифър също е адски тъп и не страшен.Обаче на мене ми хареса заради Меган Фокс и онази русата Аманда.Никакъв хорър не е,просто някакъв тийн. И OST- то има супер песни![]()
Значи вълчи залив(Wolf Creek).Мноого ми хареса.По истински случей е направен,а и доста добър.Много добри кадри имаше.Операторът си е знаел работата.
Друг хорър който ми е харесъл е cannibal holocaust.Доста отрицателни коментари бях чела и се чудих дали да го гледам,но много ми хареса <33 Има много смисъл в този филм,просто някои хора не и правят труда да се замислят над посланието на режисьора.Аз по-точно бих определила филма като драма - за това което сме били,за това това което сме постигнали,за това което сме разрушили, и най-вече за това в което сме се превърнали. В края на филма професорът се пита "Чудя се кои са истинските канибали" ... и аз също![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
хайде бе хора няма ли навити да гледат The art of devil,че да ми каже някой наистина ли е толкос изтрещял... искам да го гледам ама чакам преди т'ва някой друг .... че не съм много по страшните... и де да знам... и без т'ва търсите някой страшен еми на ето...
..
Обещавам да го гледам след няколко дена.Първоначално написано от vaniliika
Ще пиша как е бил.
Първоначално написано от teenems
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
как може да не споменете
The Grudge
The echo
...
Очудих се че никой не е казал ОГЛЕДАЛА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
След тоя филм съм гледала поне 5 ужаса и съм се смяла...
Преди минута го изгледах.Първоначално написано от vaniliika
Има брутални моменти,кръв,призраци,абе от всичко по малко. Може да се каже,че е доста объркан,ама все пак се разбира горе-долу за какво става дума.Не е нещо невиждано или пък прекалено брутално.Гледай го,средна работа.
Поздрави
![]()
http://www.vbox7.com/play:74e7b132 - DAY OF THE DEAD
Един от любимите ми ужаси
Първоначално написано от RY
а мерси... еми добре може да се престраша тогаз![]()
1.Hills Have eyes 1/2
2.Dead snow
3.Mirrors
4.The Grudge
5.One Missed call
6.Wrong Turn
7.Friday 13 (2009)
8.Grim Reaper
9.House of Fear
10.The Day of Dead
11.House of The dead 1/2
12.House of wax