.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    1.the ring
    2.the grudge
    3.wrong turn

Мега фен Аватара на ameli
    Предизвестена смърт (1, 2) и Пропуснато обаждане са с г/д еднакъв сюжет. И двата не ме впечатлиха особено, нито ме стреснаха. Да не говорим, че заспах (буквално) на втората част на ПС.

Неродения .. този не е лош. Най-гадно ми беше, когато оня и бръкна в корема Е тва си беше брутално.

Никой не е споменал Огледала, може би защото не е чак такъв 'ужас'.

Hills Have eyes 1/2 < този е хубав. Погрешен завой също не е лош, но като го гледаш с голяма компания е по-скоро комичен, отколкото страшен.

Паранормална активност също много го хвалеха, много страшен бил.. е ние се скъсахме да се хилим

Мълчанието на агнетата не е ужас, но пък е много добър.

Друг вариант >
    1.Замунда>каталог
    2.. Маркираш Ужаси в покленцето горе
    3. Сортираш по най-теглени
    4. Появяват ти се най-хубавите

Енджой
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Предизвестена смърт е нищо... влиза в категория страшни (уш ) но НЕ и в ужаси.. въпреки че с такъв сюжет много ме кефят..

Фен Аватара на unknown7
    Град
    --
    THE HITCHER - уникален филм много го харесах различен от останалите. Убиецът не е някакъв обезобразен и лицето и самоличността му се вижда още от началото на филмът. Харесва ми как е направен Актьорите са супер наистина много го харесах

По темата..

1. Паранормално активно -Paranormal Activity - филмът който ми влезе направо под кожата .. не бях спала с дни след като го гледах 2ри път не искам и да го виждам но ти претендираш за страшен филм ( бтв не искам коментари като " да бе баси тъпия филм все пак аз изказвам мнение ) И отново на първо място ( ЗА МЕН ЛИЧНО ) ЕКЗОРСИЗМЪТ НА ЕМИЛИ РОУЗ - така и не доизгледах филма.. изядох си дрехите, доста страшен но зависи как го гледаш ... в началото го гледах с надсмешка.. но посредата вече станах сериозна и неиздържах докрая много гадни моменти ии + това като знаеш, е е по деиствителен случай направо да ти замръзнат краката
    2. Тексаско клане - Texas Chainsaw 2003 - 1вият ми филм на ужасите г/д когато излезе харесах го и сюжета е супер
    3. Окото - The eye - страшен и в същото време много жален филм особено накрая даже поучителен .. заслужава си да го гледаш ..
    4. Гняв - The Grudge (1 2 и може би 3 останалите части затъпяха ) - Ако си фен на стряскащите моменти това си е филм за теб
    5. Виждам че никой (повечето) не харесва Предизвестрена смърт аз пък суъм му фенка особено на Самара Морган много ме кефи това момиче
    6. Огледала - Mirrors - забелязах, че само 1 човек ого е споменал ... много добър филм много го харесах завършва така, че да искаш 2ра част
    7. Минало Beneath - интересн филм с голями обрати ..
    8. Восъчната Къща - House of wax - не е чак толкова страшен но пък като сюжет е уникално добрият пък и музиката и актьорите привличат вниманието
    9. Порода - The breed - интересен филм аз лично го изтеглих защото на снимката имаше кучеета/вълци и доста ми хареса
    10. Обладаният - The creep - имаше една част в която даже мистана смешно но иначе доста впечатляващ филм..

Това са си филми за мен ..
    В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥

Фен Аватара на unknown7
    Град
    --
    Цитирай Първоначално написано от vaniliika
    Цитирай Първоначално написано от RY
    Цитирай Първоначално написано от RY
    хайде бе хора няма ли навити да гледат The art of devil,че да ми каже някой наистина ли е толкос изтрещял ... искам да го гледам ама чакам преди т'ва някой друг .... че не съм много по страшните... и де да знам... и без т'ва търсите някой страшен еми на ето... ..
    Обещавам да го гледам след няколко дена. Ще пиша как е бил.
    о yes тогава .... ще чакам..
    Преди минута го изгледах. Има брутални моменти,кръв,призраци,абе от всичко по малко. Може да се каже,че е доста объркан,ама все пак се разбира горе-долу за какво става дума.Не е нещо невиждано или пък прекалено брутално.Гледай го,средна работа. Поздрави

а мерси... еми добре може да се престраша тогаз

БТВ бях го гледала не го харесах много изкуствен филм ми изглежда превъртах го наляво надясно но ми затъпя много и го делнах
    В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥

Цитирай Първоначално написано от unknown7
    THE HITCHER - уникален филм много го харесах различен от останалите. Убиецът не е някакъв обезобразен и лицето и самоличността му се вижда още от началото на филмът. Харесва ми как е направен Актьорите са супер наистина много го харесах

По темата..

1. Паранормално активно -Paranormal Activity - филмът който ми влезе направо под кожата .. не бях спала с дни след като го гледах 2ри път не искам и да го виждам но ти претендираш за страшен филм ( бтв не искам коментари като " да бе баси тъпия филм все пак аз изказвам мнение ) И отново на първо място ( ЗА МЕН ЛИЧНО ) ЕКЗОРСИЗМЪТ НА ЕМИЛИ РОУЗ - така и не доизгледах филма.. изядох си дрехите, доста страшен но зависи как го гледаш ... в началото го гледах с надсмешка.. но посредата вече станах сериозна и неиздържах докрая много гадни моменти ии + това като знаеш, е е по деиствителен случай направо да ти замръзнат краката
    оо да т'ва за екзорсизма си е страшна работа .. и наистина повечето от тея ужасии дето ги гледаме ,знаем,че няма да ни се случат( може би ..сякви ги има) или че не са истина... но това като го гледаш и знаеш че е действително няма начин да не настръхнеш дори и да си някакъв манияк ;d .. не знам.. за този филм нямам смелост да го гледам...

Mirrors е жесток филмл.Нз колко е страшен но има смисъл и е доста интригуващ.При всички случаи недей да гледаш тесксастко клане и the hills have eyes.Гледай също и the unborn, the uninvited и my bloody valentine.Тези са филмите който са най яки според мен. дано и ти мислиш така.
    Животът се измерва не с броя на вдишванията, а с броя на моментите, които спират дъха.

btw мисля че авторката отдавна ни е забравила тъй че остава...да споделяме опит

Фен Аватара на unknown7
    Град
    --

По темата..

оо да т'ва за екзорсизма си е страшна работа .. и наистина повечето от тея ужасии дето ги гледаме ,знаем,че няма да ни се случат( може би ..сякви ги има) или че не са истина... но това като го гледаш и знаеш че е действително няма начин да не настръхнеш дори и да си някакъв манияк ;d .. не знам.. за този филм нямам смелост да го гледам...

хаха напълно си прав.. в началото на филма нямаше такъв смях от моя страна всички мълчаха започнах да се ебавам с това което се случва там ама по едно време почнаха СЕРИОЗНИТЕ моменти и аз реших, че повече няма и да погледна тоя филм дори го спряха заради мене .. бтв истинското момиче се казва Анелиз Мичъл може да не съм гледала филма но това не значи, че не мога да се интересувам ии май всичко е станало в Тексас ако не се лъже не помня ..

По темата..

хаха напълно си правA .. в началото на филма нямаше такъв смях от моя страна всички мълчаха започнах да се ебавам с това което се случва там ама по едно време почнаха СЕРИОЗНИТЕ моменти и аз реших, че повече няма и да погледна тоя филм дори го спряха заради мене .. бтв истинското момиче се казва Анелиз Мичъл може да не съм гледала филма но това не значи, че не мога да се интересувам ии май всичко е станало в Тексас ако не се лъже не помня ..

изгледала съм всички ужаси, трилъри и тем подобни и ще ти кажа, че за мен има само един ужас Тексаско клане и от там нататък всичко е смешка

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    The HillHave Eyes 1 & 2
    Silent Hill
    Jennifer's Body
    Wrong Turn 2
    The Shortcut
    The Unborn
    The Uninvited
    надявам се да се харесат, защото са уникални аз полудях докато ги гледах и съм ги гледала дори по няколко пъти
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    28 days later, [rec] (испанския), saw(само първия препоръчвам).
    а, да, paranormal activity също е силен филм, типп the blair witch project e.

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    The Human Centipede (2010) ето ти един от новите ама е доста гнусничък
    6б3З10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си