.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Немога да заспя.

Имам ОГРОМЕН проблем в моите очи и тои е следния.Просто немога да заспя, когато и да си легна са ми нужни поне час и половина-два докато заспя... незнам просто какво става но е адски отвратително и си късам нервите защото НЕ го искам този ш*бан проблем.. Днес си легнах в 5:30 и ето сега е почти 7 а аз немога да заспя, лягал съм си и по рано, но не по рано от 2 и ефекта винаги е същия - час-два въртене стискане на очи и това е ... през деня в тези жеги не правя нищо освен да стоя в нас пред компютъра... вечер ходя да играя баскетбол по 2-3 часа и се измарям и потя, но уви няма успех.Не пия кафета, кола пия, но не прекалявам с нея .. може би на 2-3 дни пия по 1 кола 250мл и това е ... искам да ми помогнете за този проблем и изобщо дали има решение ..

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Имах същия проблем, но няма какво да се направи, освен да вземаш приспивателни.
    При мен си мина само след време.

Аз имам същия проблем Преди време не можах да спя, нямах и желание, сякаш въобще не ми трябва да спя и така 8 дена бях прекарала без сън, буквално. Нашите ме водиха на лекар - приспивателни, но и те не подействаха - поспах 3 часа и пак будувах.. няколко дена по-късно започнах отново да спя, но напоследък отново започнах да се развалям. От 2 дни не съм спала, но не се и чувствам уморена, точно като миналия път. Не съм под напрежение или стрес, излизам, спортувам.. не зная от какво е (газирано не пия, както енергийни напитки и кафета ; пия само фрешове, които сама си правя вкъщи..) Съжалявам, че не ти помагам, но споделям проблема.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Споко,споко. И аз съм така
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Аз имах такъв проблем за кратко..
    Пробвай да си лягаш по-рано и да си навиваш алармата за 6:30 или 7ч
    Мисли си за нещо хубаво и не мисли за това че не можеш да заспиш,кога ще заспиш,защо не заспиваш и т.н.
    Пробвай!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Според мен всеки е тей, най-вече заради жегите. И аз съм като тебе, онзи ден си легнах в 3, но заспах чак към 6 - 6:30. Свикнала съм да си лягам към 5-6-7 часа сутринта и някой път се въртя 1 час докато заспя. Като дойде време за училище направо не знам как ще си лягам толкова "рано" ..
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си