- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ноктите ми са ужасни
Ноктите ми се лющят ,чупят , и се разслояват . Не мога да ги гледам без лак. Трябва да ги лакирам. Използвам заздравител.Понякога ги мажа със зехтин. Какво друго предлагате да опитам?![]()
![]()
![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
Маслото за нокти на Икаров и да спреш за известно време лака.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Маслото на Икаров и някакъв заздравител за нокти..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мисля,че ще е по-добре ако искаползваш само заздравителя на икаров без никакви лакове за известно време.
Казват,че и крема за нокти Макси също е хубав,както и заздравителя на мавала,ама той се намирал доста трудно.
ЗАЗДРАВИТЕЛ![]()
Бъди себе си!
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
Спри с лака и ги мажи всеки ден с него.
Редактирано от kalpazanka
Аз използвам бадемово масло и активен заздравител Perfect -лилавия.За сега съм доволна.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Изрежи ги,защото така ще епо - малка вероятноста да счупиш някой нокът или да го фраснеш и да се разслоиИ почни да ползваш маслото за нокти на ИКАРОВ
![]()
Всеки ден го втривай в продължение на 20 мин като е по указанието и много бързо ще видиш подобрение,но за един вид краен резултат трябва да минат олоко 6 месеца(зависи си от бързината на растез - при тебе може да е по - бързо ),за да може тази част която в момента е в основата да стане край на нокътя и понеже е подхранвана достатъчно време ще е достатъчно здрава и няма да имаш повече грижии![]()
Благодаря ви момичета.Вчера ходих за маслото на Икаров до аптеката,ама нямаше![]()
В понеделник щели да докарат.
![]()
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
5.B-Rabbit
ще чакаш до понеделник :P ..
а иначе ти ,когато се лакираш лющиш ли го с нещо или после го махаш с лакочистител ..
м/д спри лаковете и си одрежи хубаво ноктите.Мажи с г маслото на Икаров и после ще споделиш как са след това..
м/д каква марка лакове използваш ,ако са на ЕВРИ ги спираш сичките ,защото една приятелка имаше 1 сантиметър нокът след използването им![]()
аз използвам зазсравител на перфект 3в1 зеления много съм доволна, ноктите растът много бързо и са много здрави, не се чупят и цепят
взех си заздравител на avon и съм доста доволна.Спри с лаковете . За заздравяване аз си правя вода с течен сапун и лиминов сок и си кисна ноктите около 30 мин , после ги измивам и лакирам със заздравител .
Махам си го с лакочистител. И лаковете ми не са на Еври. Различни марки.Първоначално написано от bunnypux
За резултата:
Много ви благодаря за всички отговори,мацки
Взех си маслото на Икаровизползвам го от 4 дни май
![]()
Ноктите ми малко възвърнаха цвета си. И май взеха да се заздравяват от лющенето.Ама мога ли да ги лакирвам и след това да ги мажа? :P
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
5.B-Rabbit
мажи ги с йод и маслото на икаров за нокти
Просто аз
аз ще ти препоръчам маслото за нокти на Пъфект.Още от 5 годишна си гризах ноктите и можеш да си представиш на какво приличаха,а ела сега да ги видиш..Много ми помогна това масло.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..