- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На маса сме
Много филми гледаш, иначе - успех!![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Снощи се отдалечихме за да гледаме звездите.Приказвахме си сичко беше перф след което я целунах.Продължихме ,но когато дойде момента отказа.Всъщност имаше много вина в гласа и в начина по който ми обясняваше ,че не било редно и тн.Но както й да е беше мн красива вечер.
П.П.Може да заключвате темата
Поне ще ти остане хубав спомен, а тя със сигурност ще съжалява, че не ти е дала. Имай едно наум, че някой ден може да изскочи супер неочаквано в живота ти и да продължите оттам, докъдето сте спрели.
Пич тя добре че се е осъзнала, а на теб мога само да ти кажа че си пълен боклук щом се сваляш с момиче за което знаеш че е обвързано.
ууу, как няма да я изпраскаш е![]()
Както казах - тя не е искала секс... Поне сте си изкарали добре.![]()
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
Просто бях прекалено снисходителен към нея и проявих разбиране.Можех да си го получа, но не би беше това целта просто се радвах на вечертаПървоначално написано от ScorpionGirl
Еми мой човек тфа трябваше да направиш.... кфи са тия целувки под звездите и т.н.?? Тя го иска хард-кор пред всички ама ти нали си бил снисходителенПървоначално написано от Sexpert
![]()
![]()
Пробвай да опечеш наденицата. За друго не се опитвай, нито надявай. Германия... приятел.... по-голяма. Не ти трябва такъв филм.Първоначално написано от MakeIT
Temet Nosce
벨야카