- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Много бързо трябва да оздравея ....
Значи снощи бях много отпаднала и ме болеше гърлото. Тая сутрин се събудих с ужасна болка в гърлото и с хрема. По моя преценка би трябвало да съм настинала. Майка ми я няма и по добре че я няма защото ако разбере че съм болна ще ме накара да остана вкъщи, а довечера ще излизам и е много важно дотогава да съм сравнително по добре. По принцип като не ми е добре и пия беналгин или парацетамол... у нас винаги има мноого. Сега пия чай пръсках си в носа някакъв Биопарокс и някакви други глупости. Моля ви някой ако има собствен опит да ми каже как поне за тая вечер да се оттърва от тъпата настинка.![]()
Моят метод : Взимам горещ душ, след това пия чай от малина с мед и лимон, и праскам един coldrex - не съм сигурна дали така се пишеше, но сигурно ме разбра. И нещо много важно - трябва самата ти да си кажеш "нищо ми няма" иначе няма да стане.Дано да съм ти помогнала.
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Абе аз и без да казвам нищо ми няма мога да се почувствам добре. Аз не се чувствам болна просто ме боли гурлото и имам хрема и не мога да говоря хубаво... Аз мога да не усещам че съм болна но отстрани си личи ... Та мерси аз всичкото го изпълних без колдрексаЩе пратя брат ми да ми вземе да видим дали толкова добре се бори с настинката както го хвалят
![]()
Горещ душ, пиеш горещ Тайло Хот (май така беше... сещаш се), пиеш 4-5 витамин Ц-та, смучеш един Нео Ангин и си готова. Поне при мен подейства.
Don't deny the obvious...
Тайлолхот пиеш 1-2 пъти,10 хапчета витамин Ц на един път и много чай.
Определено ако пробваш от всички предложения до тук няма да може да пишеш пак в темата си или някъде другаде![]()
бързо оздравяване!
Пий тайлол хот.На мен след 1-2 прахчета ми минава.Много бързо действа.Ако искаш и пийвай чайове с мед и лимон.
да много чай с мед и лимон и тайлол=ще си бомба![]()
това ми е лекарството винаги !!!!!Първоначално написано от titinkaa
![]()