- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета,как бихте реагирали,ако ..
А тази постъпка точно пък намек за секс ли би трябвало да означава..Първоначално написано от Sh@d0w
Според мен е нещо като закачка..
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
Не искам да кажа нищо лошо, всеки го разбира по различен начин. Когато станеш интимен с даден човек и имате връзка - това е нормално, но не ми се вижда редно след първите няколко срещи. Иначе да - начини да покажеш на някой, че го искаш - много..Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от InloveAgain
Ще я прегърна и ще има палатка тук , тук ще си опъна ще ти пeя под бълкона
Ко мога да направя в тос случай е пич щом го иска и аз го искам да заспя ли
-----------------------------------
Tъпo e da se NaPiem i da pъlzim пo zemqta,kogato mojem da se NaPuShim i da letim v nebesata![]()
Ми казах и внимавай, че може да ми хареса и я целунах (тогава още не ходехме)голям резил
![]()
ми на мойто момче още в началото на един купон ама без да искам бях леко подградос и го пипнах .... как реагира ли ... подсмихна се и ми подшушна на ушенце нещо ама нема да кажа![]()
![]()
Ще остана приятно изненадан.![]()
Не мисля,че едно докосване е причина да си вадя изводи за момичето.![]()
[b]Je fuis ce chemin, qui m'
Бих си помислил "Падна ми!!!"Първоначално написано от InloveAgain
Доста приятно ще ми е.
Лошо впечатление?!?Да бе да...трябва да съм обратен, ще си създадам много добро мнение за нея даже...
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
Аз лично ще си го извадя и ще и дам да лапа на момичето![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
На мене би ми станало яко. Може и да се възбудя до някаква степен. И може и да ми мине едно на ум, че може да иска секс или да ми направи някоя свирка или нещо.
Сигурно и ще отвърна с някое обарване.
В крайна сметка,има ли момче,което би го приело,нормално .. без да реши,че момичето иска секс .. или е някаква нимфоманка.. ами просто не й пука и е по-разкрепостена..Учудвам се вече защо такова нещо би се приело като някакъв намек за секс или подобно..
Представи си, че някое момче те бара за оная работа, какво ще си помислиш? Че иска да си говорите за училище?Първоначално написано от InloveAgain
Секс в парка.com
Creative Technologie
Ами явно аз понеже съм момиче,го приемам по-различно.В смисъл струва ми се по нормално момичето да направи такова нещо на момче,отколкото обратното и явно за това не мога да си представя какво бих си помислила.Няма значение.Така или иначе е относителноПървоначално написано от tarlyo
.
Еми точно пък намек за секс си е вие как го възприемате... Поставете се на тяхното място - целувате си се, натискате се, изведнъж го хващаш за хуя възбуждаш го, може даже да му стане и аааайде на ти кърпичките бий чикии.... Точно пък намек за секс е![]()
момичето е нормално
задник съм
"Revenge is a dish, best served with my dick."
Според мен няма момче на което да не му хареса и да не си помисли ей ся ми падна... освен ако не е гей
"Колкото повече, толкова повече..!"
тази тема я имаше и в любовмай много ти се пипа на тебе
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
няма да се дърпам![]()
Кирилица!
kalpazanka
KEEP SMILING
нормално е да му хареса кой би избягал от такова нещо просто го наприви, но не дуректно да го хванеш а първо го погали по крака а-у
съжалявам за неграмотното писане :Д
Първоначално написано от Emilen
I love you so much
Every breath that I breathe is for you
Every step that I do is for you
Every beat of my heart , every smile on my face is for you !
Because you are everything for me !