.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 85
    haha pomisli si malko ... momicheto moje da iska da ti pravi svirki

aa

Цитирай Първоначално написано от BithY
    haha pomisli si malko ... momicheto moje da iska da ti pravi svirki
    Да си чувал/а за КИРИЛИЦА.

По темата: Много ясно че ще ми, стане приятно. А относто какво ще означава.. еми просто закачка, или намек за секс.

П.С: За тези които казаха, че е ГРОЗНО.... <- Ми е отговорът.

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    и аз ще я пипна и на нея да и е хубаво
    6б3З10

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от bootyboy
    Мда, или ще си поискам свирка, за да ми стане още по-хубаво.

ДА ДА ДА ще ми хареса ииии ще си помисля,че и се прави секс без лошо впечатление само я вода у нас за да са впечатлим взаимно
    скромността е за хора ,които нямат други качества

Град
    TaM..
    Правили са ми го , но направо ме разкопча и си играеше с него , а беше зима . Хубаво ми стана , но ръцете и бяха студени и затова и нямаше особено удоволствие , за щастие на следващия ден не си остана само с барането момичето .

Голям фен Аватара на s40t4
    Веднага ми идва мисълта в главата, която се пита какво иска?

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Град
    стая 406
    Е как няма да му стане приятно ? Мъж е. Не би направило лошо впечатление, но зависи от момчето.
    They ask me am I ok. They ask me if I'm happy.
    Are they asking me that because of the shit thats
    been thrown at me, or am I just
    a little snappy and they genuinly care?

Град
    Някаде там
    ще ми хареса според мен няма нищо лошо :P
    Сега, когато лицето ти е толкова близо до моето, виждам място, където слънцето грее отново,и с теб е божествено! Поглеждам дълбоко в тези очи и знам - ще се изгубя в тях за винаги...Целуни ме веднъж ще се разтопя и ще умра, целуни ме пак и аз никога няма да те изоставя...

гбфг

ще ходя да кажа на майка и какво прави

Тъй като вече съм що годе голям и ако го направи момиче на моята вързраст (ест зависи и от мястото, на което се намираме), надали би ми станало особено приятно само от това, че ми докосва члена. Ако пък сме на обществено място ще бъда жестоко шокиран, ако не, може би бих я притиснал до себе си, но не със сексуален намек, а за да види, че страстта е от двете страни.
    When you lose your mind, you lose yourself, when you lose yourself, you lose your life.

Град
    Пловдив
    Бих пробвал с нея публичен секс
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Че и измаам 1 шамар ... Кво може да напраим друго ..
    Уби ги
    Като откача, откачам!

Мега фен Аватара на Hilary_
    офф защо едно пипане трябва да означава секс??? ..

към авторката:
    Много зависи какво му се върти в главата .. както вече прочетох на повечето им липсва въображение и се сещат само за секс ..

Цитирай Първоначално написано от bootyboy
    т'ва ми харесаа ..

Мисля, че това е признак , че и е хубаво с мен и, че се е отпуснала..ше я цункам много яко..
    Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..

Фен Аватара на val181
    Град
    София

Re: Момчета,как бихте реагирали,ако ..

Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
    М..реших да пусна темата и в този раздел .
    Представете си ,че имате приятелка от скоро време.. Излизате ,целувате се и прочие.Въпросът ми е ,ако някой път като се видите както си седите тя си сложи ръката върху "мъжкия полов орган" просто така .. как бихте реагирали ?Какво бихте си помислили .. ще ви стане ли приятно? ще си направите ли някакво лошо впечатление за момичето?
    Е къде ги тея дето веднага те хващат за к*ра та да ида там аз бившата ми приятелка колко я обеждавах да го правим.

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Че и измаам 1 шамар ... Кво може да напраим друго ..
    ахахахах

ами аз ще ти кажа от личен опит.. :P на моя съм му правила така и определено може да се каже че му харесва ! ее....по някой път просто се прави на недостъпен,примерно,ако ми се е сърдил преди това и се прави че не му е приятно,обаче то се забелязва че му харесва ако ме разбираш....образува се " Па-Па-Па-Палатка"

Мега фен Аватара на Neon
    Цитирай Първоначално написано от BERCUT
    Ще ми стане приятно да, но само ако го харесвам момичето, ако е някоя от тия дето всеки ден, аре не всеки ден, но всяка седмица, са с ново гадже, както каза BiGBaDWolF може да и "измаам един шамар".
    +++

Аз бих, я прегърнал. :}

Цитирай Първоначално написано от Psychologist
    Тъй като вече съм що годе голям и ако го направи момиче на моята вързраст (ест зависи и от мястото, на което се намираме), надали би ми станало особено приятно само от това, че ми докосва члена. Ако пък сме на обществено място ще бъда жестоко шокиран, ако не, може би бих я притиснал до себе си, но не със сексуален намек, а за да види, че страстта е от двете страни.
    Чисто информативно.. ти на колко си?! защото споменаваш че вече си достатъчно голям... и ми стана чудно аджеба тва кво трябва да значи?!?!? ;дд
    Иначе по темата аз ако бях момче.. щях да съм много впечатлена!! това съм го правила само веднъж.. и момчето просто беше не във възторг ми нз и аз във какво но не го прие като сексуален намек.. а трябваше!! Тъкмо си търсих закачка за еднанощ.. но той реши че аз съм лудо влубена във него.. и аз просто нямах сили да го обеждавам че не е така

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JakesInsanity
    Не, много е яко даже, признак на нежност според мене, ще искам да я целуна, друго не знам.
    Exorcism !

човече ако тя мме хване за сабята.ще я целуна и ще се наебем като хората какво толкоша имая да му мислите това само момиче ще пита!!!Тъпа тема маам се
    Баща - Иванчо я преброй до 10.
    Иванчо - 0,1,3,4,5,6,7,8,9,10.
    Майката - А къде е 2?
    Иванчо - В бележника!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Ако го направи с рязък замах отдалече и свит юмрук, че избегам 50метра за 6,4. Във всички други случаи ще е много добро впечатление, което ще свърши със секс. (момичето трябва да ми харесва и да съм в настроение)
    Temet Nosce

벨야카

Re: Момчета,как бихте реагирали,ако ..

Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
    М..реших да пусна темата и в този раздел .
    Представете си ,че имате приятелка от скоро време.. Излизате ,целувате се и прочие.Въпросът ми е ,ако някой път като се видите както си седите тя си сложи ръката върху "мъжкия полов орган" просто така .. как бихте реагирали ?Какво бихте си помислили .. ще ви стане ли приятно? ще си направите ли някакво лошо впечатление за момичето?
    не даже не бих и казал нищо ам просто бих оставил нещата да си продалжават

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си