- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета,как бихте реагирали,ако ..
haha pomisli si malko ... momicheto moje da iska da ti pravi svirki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да си чувал/а за КИРИЛИЦА.Първоначално написано от BithY
По темата: Много ясно че ще ми, стане приятно.А относто какво ще означава.. еми просто закачка, или намек за секс.
П.С: За тези които казаха, че е ГРОЗНО....![]()
<- Ми е отговорът.
![]()
и аз ще я пипна и на нея да и е хубаво![]()
![]()
6б3З10
Мда, или ще си поискам свирка, за да ми стане още по-хубаво.Първоначално написано от bootyboy
![]()
ДА ДА ДА![]()
![]()
ще ми хареса ииии ще си помисля,че и се прави секс
без лошо впечатление само я вода у нас за да са впечатлим взаимно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
скромността е за хора ,които нямат други качества
Правили са ми го , но направо ме разкопча и си играеше с него , а беше зима . Хубаво ми стана , но ръцете и бяха студени и затова и нямаше особено удоволствие , за щастие на следващия ден не си остана само с барането момичето .
Веднага ми идва мисълта в главата, която се пита какво иска?
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Е как няма да му стане приятно ? Мъж е. Не би направило лошо впечатление, но зависи от момчето.![]()
They ask me am I ok. They ask me if I'm happy.
Are they asking me that because of the shit thats
been thrown at me, or am I just
a little snappy and they genuinly care?
ще ми хареса според мен няма нищо лошо:P
Сега, когато лицето ти е толкова близо до моето, виждам място, където слънцето грее отново,и с теб е божествено! Поглеждам дълбоко в тези очи и знам - ще се изгубя в тях за винаги...Целуни ме веднъж ще се разтопя и ще умра, целуни ме пак и аз никога няма да те изоставя...
ще ходя да кажа на майка и какво прави![]()
Тъй като вече съм що годе голям и ако го направи момиче на моята вързраст (ест зависи и от мястото, на което се намираме), надали би ми станало особено приятно само от това, че ми докосва члена. Ако пък сме на обществено място ще бъда жестоко шокиран, ако не, може би бих я притиснал до себе си, но не със сексуален намек, а за да види, че страстта е от двете страни.
When you lose your mind, you lose yourself, when you lose yourself, you lose your life.
Бих пробвал с нея публичен секс![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Уби гиПървоначално написано от BiGBaDWolF
![]()
![]()
![]()
Като откача, откачам!
офф защо едно пипане трябва да означава секс??? ..![]()
![]()
към авторката:
Много зависи какво му се върти в главата .. както вече прочетох на повечето им липсва въображение и се сещат само за секс ..
т'ва ми харесаа ..Първоначално написано от bootyboy
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мисля, че това е признак , че и е хубаво с мен и, че се е отпуснала..ше я цункам много яко..![]()
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
Е къде ги тея дето веднага те хващат за к*ра та да ида там аз бившата ми приятелка колко я обеждавах да го правим.Първоначално написано от InloveAgain
ами аз ще ти кажа от личен опит.. :P на моя съм му правила така и определено може да се каже че му харесва ! ее....по някой път просто се прави на недостъпен,примерно,ако ми се е сърдил преди това и се прави че не му е приятно,обаче то се забелязва че му харесва![]()
ако ме разбираш....образува се " Па-Па-Па-Палатка"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чисто информативно.. ти на колко си?! защото споменаваш че вече си достатъчно голям... и ми стана чудно аджеба тва кво трябва да значи?!?!? ;ддПървоначално написано от Psychologist
Иначе по темата аз ако бях момче.. щях да съм много впечатлена!!това съм го правила само веднъж.. и момчето просто беше не във възторг ми нз и аз във какво
но не го прие като сексуален намек.. а трябваше!! Тъкмо си търсих закачка за еднанощ.. но той реши че аз съм лудо влубена във него.. и аз просто нямах сили да го обеждавам че не е така
![]()
човече ако тя мме хване за сабята.ще я целуна и ще се наебем като хората какво толкоша имая да му мислите това само момиче ще пита!!!Тъпа тема маам се
Баща - Иванчо я преброй до 10.
Иванчо - 0,1,3,4,5,6,7,8,9,10.
Майката - А къде е 2?
Иванчо - В бележника!
Ако го направи с рязък замах отдалече и свит юмрук, че избегам 50метра за 6,4. Във всички други случаи ще е много добро впечатление, което ще свърши със секс. (момичето трябва да ми харесва и да съм в настроение)
Temet Nosce
벨야카
не даже не бих и казал нищо ам просто бих оставил нещата да си продалжаватПървоначално написано от InloveAgain
![]()
Skype:teo_teodor http://www.facebook.com/teOdoR.tOdoRov.tOdoRov