- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета,как бихте реагирали,ако ..
М..реших да пусна темата и в този раздел.
Представете си ,че имате приятелка от скоро време.. Излизате ,целувате се и прочие.Въпросът ми е ,ако някой път като се видите както си седите тя си сложи ръката върху "мъжкия полов орган" просто така .. как бихте реагирали ?Какво бихте си помислили .. ще ви стане ли приятно? ще си направите ли някакво лошо впечатление за момичето?
Не, много е яко даже, признак на нежност според мене, ще искам да я целуна, друго не знам.
Зависи какъв тип човек си. Ако я искаш, за да я обичаш, ще й простиш. Иначе на мен определено ще ми стане приятно, защото тя ще покаже привързаност към мен, освен ако не е курва, разбира се. Иначе не бих си създал лошо впечатление за момичето в такава ситуация. Важното е да я разбереш от другите действия дали си струва усилията![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Че и измаам 1 шамар ... Кво може да напраим друго ..![]()
Сигурно е бaрнала меча за да стане безсмъртна.![]()
Има опастност да го стренеш затова недей така диреткно.Сложи си ръката върху крака му малко по-горе от коляното и бавно започни да я изкачваш на горе като следиш реакциите му ,а те няма да са никак неприятни УспехПървоначално написано от InloveAgain
![]()
Ще ми стане приятно да, но само ако го харесвам момичето, ако е някоя от тия дето всеки ден, аре не всеки ден, но всяка седмица, са с ново гадже, както каза BiGBaDWolF може да и "измаам един шамар".
Ще ми стане приятно ест., кой бяга от такива хубави неща. А и намекът е недвусмислен.![]()
т.6
амк933
действаи , не вярвам да има момче което да избяга от това , ако му барнеш чепа даже много , ще ти се радва но го направи малко по така.. не направо да си тръснеш раката на чепа му , лека по лека от коляното нагоре и така стигни до чвора муПървоначално написано от InloveAgain
![]()
Ще му хареса..е освен ако не е педераст![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
Както казах,няма начин да възрази,действай.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
[quote="InloveAgain"]М..реших да пусна темата и в този раздел.
Представете си ,че имате приятелка от скоро време.. Излизате ,целувате се и прочие.Въпросът ми е ,ако някой път като се видите както си седите тя си сложи ръката върху "мъжкия полов орган" просто така .. как бихте реагирали ?Какво бихте си помислили .. ще ви стане ли приятно? ще си направите ли някакво лошо впечатление за момичето?[/quote
според мене го казваш това от личен опит и твойто момче е реагирало кофти , по случеят мога да кажа , че е гей.
П.с. адски готино е така изненадващо.
Първоначално написано от Trollneral
. Ами не,не реагира кофти.
Просто исках да попитам и другите и просто да чуя мнения.
Защото със сигурност има момчета,които биха помислили,че подобни неща са намек за секс и т.н.
Не спори! реагирал е кофти! по случеят може си оставиш адрес и телефон , тука кофти реакций няма!Първоначално написано от InloveAgain
![]()
Благодаря ,ще знам към кого да се обърна следващият пътПървоначално написано от Trollneral
.
Зависи много що за човек е. От моя гледна точка подобен жест е повече вулгарен и отблъскващ, отколкото възбуждащ. От момиче, което пристъпва толкова директно, не бива да се очакват подвизи в леглото. Личната ми асоциация е, че ще си свали гащите и направо ще каже "давай". Тоест, един вид пън в леглото...
Но постепенното пристъпване с върха на пръстите, отгоре надолу, бавно и леко, се тълкува по съвсем друг начин. И колкото повече се задържа близо до "целта", без да я пипа, толкова по-голямо очакване и желание предполага.
Лично аз не бих постъпила така и ми изглежда някак детинско и грозно ,а не възбуждащо .Момиче съм.
sleda ot lubovta
Грозно ?Първоначално написано от Princessani
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
На мен също ми се иглежда грозно.. Излели сте няколко пъти и дай да го барна за оная работа.. о.О
Иначе.. чепа.... ЧВОРА?!?!?!![]()
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Всеки със своите представи,невиждам нищо грозно.Има и по-деликатни начини да намекнеш на някой,че искаш секс все пакПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()