Интересно ми е защо толкова много желаеш гадже.А сега отговор на въпросът ти:порасни и тогава си намери гадже.
зарибявай в импулсеили някой зайка от даскалото ти..
![]()
Изумяваш ме ..
Искаш гадже . . защо ? За да се фукаш , че си имаш ? Или защото другите си имат ? Или защото е така ти хрумна от скука ?
Пич , когато срещнеш някое хубаво , умно и забавно момиче , между вас припламнат искри , ала бала , харесате се тогава искай гадже.
Ще ти дойде времето.
не искам гадже за да се фукам но просто и аз искам да си имам приятелка както и другите ми приятели нищо че съм на 13 важното е да имаш чувстваПървоначално написано от iveetyy
ще ти дойде времето,за сега изчакай
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Хаха нормално ее, момичетата се развиват по-бързо от момчетата на тази възраст. И аз съм на 15, ама защо ходя с 22 годишен![]()
щото си ./...........?Първоначално написано от Nicoletee
ми щото явно не си в ред с главата, за тва.Първоначално написано от Nicoletee
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Изчакай първо да ти дойдат чувствата към някоя.Първоначално написано от delux4eto
хвани си по-малка, защото твоите връснички и какичките няма да ти вържат![]()
ахахахахахаххаха и това го казва момиче което направи 20тина грешки в едно изречение ... изобщо никакво покритие на самочувствиетоПървоначално написано от Sladurchoo
И защо ти е да имаш ангажименти кам този и ония... да не ти дреме ръгай чушки в боба и толкова...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()