- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Pink - Boys or Girls?
Хора не, че искам да обидя някого, но ми е много интересно какво е чуждото мнение.
Розовия цвят наскоро е мноого разпространен из между мъжките дрехи. Естествено към розово включвам цикламено и прочие... Еми съжалявам момчета, но розовия цвят не е ли по-предпочитан от момичета? Аз нещоо не ви възприемам така. Смешни сте ми с розовите ризки, къси гащи и потничета.
Идеята на темата е да разбера дали има други момичета,които не харесват този начин на обличане. В крайна сметка едно момче не трябва ли да се отличава от светлата тълпа свежи момичета с розови роклички и т.н. Това е, което исках да попитам...![]()
И на мен не ми харесват момчета нагласени в розово и разновидностите му, но явно сега такава е модата. Факт е, разбира се, че съвсем не всички момчета я следват, което е много хубаво. Голяма част, обаче искат да са "фешън" и си се обличат така.
То вече не знам дали остана мъж на света...
бръснат си краката,носят розово,гримове,прилепнали по тях дънки,чантички![]()
само чакам да измислят рокли и токове за мъже.![]()
Момче съм,широкоскроен,но много мразя розови дрехи за мъже
лилавото се понася
не се изказвай неподготвен,прасе
и на мен не ми харесват момчета с розово ,пф ..![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И аз не харесвам розовички момченцаНо някак по-бих го преглътнала отколкото бръснатите крака.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
о.0 Попринцип и аз бях против розовото при момчетата.. Обаче преди 4-5 месеца видях една розова тениска върху момче де.. и му седеше невероятно яко цвета.. (чернокос) Мм и от тогава видях много хора, на които им стои добрее ии.. много ми допада..
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Еми зависи..На някои им седи супер смешно , но на други им отива. Но като цяло си предпочитам нормално облечено момче (не в розово
)
Честно казано и аз не си падам по облечени в розова дреха момчета![]()
Много рядко може да ми хареса как му стои...
+++Първоначално написано от teddyx33
да добавя и ...скубят си веждите,боядисват се...и още неща
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Първоначално написано от DollDaggaBuzzBuzz
не са мъже тва...
[quote="shakira96"]+1Първоначално написано от pyxkawataa
[/quote
+1
Аз още не съм виждала нормално момче в розово. Все от тези, които носят тесни дрехи, скубят вежди, ползват гланцове.. и т.н. и т.н., знае се за какво говоря. Те каквото и да облекат, няма да ми хареса. Това е някаква вътрешна нагласа предполагам.
Иначе попринцип не харесвам светли дрехи, независимо за момичета или момчета. А розовото е от цветовете, до които не се докосвам, тъй че.. Не, не би ми харесало едно Нормално момче в розово.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от Di
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Както каза pyxkawataa на някои им отива, на други не. Но колкото и да им отива не мога да възприема момче с розово.
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
Няма нищо мъжко в това розово![]()
МЪЖЕ, дръжте се малко, какви са тея ускубани вежди и цикламени ожеджи, вие мъже ли сте или п*тки?
А иначе .. розовото и разновидностите му са за мацки, отиват на много светли мадами или на светли девойки с черни коси.. Според мен.
Running is my drug and I am overdosed ..
Първоначално написано от Jumbie483
хмм...един приятел имаше една светлорозова блуза и му седеше много добре,а определено не е от тези с гланцовете и оскубаните веждинаистина повечето са такива,но не всички. зависи от човека-на кой как му стои. аа бтв аз не виждам нищо лошо мъжете да си правят кола маска...аз честно казано мразя космати мъже...
![]()
Не ми се нрави идеята. Като цяло мразя розово.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Розово за мъже точно не, но много харесвам тъмно лилаво, на някои много им ходи.
А като заговорихте за тези с веждите, гланцовете, тесните дънки и т.н., съм виждала доста фрапиращи случаи и често не приличат на мъже, а на жени с патки, ама е така кво да се прай.
tell me what i wanna hear . .
не харесвам розови момченца, розовото е за момичета![]()