- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с пениса
Хора ! Имам сериозен преблем с пениса ,1вото което е че тои неможе да се уголва , и е зараснала кожичката , имам малки пъпцичи отгоре на кожичката , иначе ми е добре ... за сега кожата не е зараснала напулно , пак мога да ходя до тоалетна и да мастурбирам нормлано ! Но се пак моляви за помощ !Даите съвет , за лекар ли съм или какво ?
I have an problem !! ;((
Не се притеснявай за уголването.Като тръгнеш да си го вкарваш където му е мястото ще се уголва ,че и още ще иска.Колкото за пъпките се къпи по-често и всичко ще е наред \Първоначално написано от damNiT
/
Не.. Там е проблема че грам не може да го оголя .. като тругна да го оголвам не става просто ... и някак си е страно сякаш нещо липсва![]()
I have an problem !! ;((
Я кажи кво липсва, че ми стана интересно?Първоначално написано от damNiT
добре.. накратко да оточня члена ми има главичка която е под кожата и има допълнителна кожичка ... но немога да го уголя сякаш е залепнал ... и няма мърдане ... а ме е страх да го друпна по силно ...
I have an problem !! ;((
И ние кво да ти помогнем, да дойдем да те дърпаме за пишката.![]()
![]()
Омотай си въжето на простора около пишката и скочи от балкона ако питаш мене! Наистина ДЕЙСТВА.
![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
Най-вероятно имаш късо гемче има такава тема в "Здраве и болести", ако не се лъжа.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
+ ..Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
Липсва акъл вместо да седи във форума да отиде на лекар.Първоначално написано от Hidalg0
![]()