- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помогнете моля ви
здравейте имам ''проблем''.Момиче съм и имам пъпки по лицето и майка ми мисли,че са пубертетски аз само се засрамявам искам да ги премахна с нещу моля ви дайте сайтове или нещу препоръчайте моляя ви и в 4-ти клас отдавна е едно момче ми хвърли химикал в окото и имам съвсем малък белек и негу искам да махна моляяя ви помогнете ми
girlcheee
Съгласна съм със zoreto. Твойта кожа е индивидуална и като почнеш да се мажеш с някои мазила, които са помогнали на еди кой си, на теб пък може да не ти помогнат, а дори и да ти навредят.
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
а за крем ''здраве'' и то ли???
girlcheee
^ Не, че може да ти навреди, но няма гаранция, че ще ти помогне. Ако искаш се мажи, а ако искаш питаи и другите и реши какъв мехлем да си купиш или пък дали да отидеш на дерматолог.
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
Първоначално написано от anitapz93
аз съм от един кварталл и ако майка ми нещу заподрознее за дерматолог ще и прилошее :Д и ще се тревожи и така,че неискам да отида при дерматоолог
girlcheee
Три теми са.Изтрии си другите и ползвай търсачката.![]()
Но все пак,за да съм ти полезна (хаха)..
В домашни условия можеш да си правиш скраб за лице с 1 лъжица захар и 1 лъжица лимонов сок (ако кожата ти е мазна , а ако ти е суха само с вода)..Аз лично правя така:взела съм си една обикновенна четка за зъби и с нея нанасям скраба и търкам,но не прекалено силно.
Можеш да си вземеш и хума от аптеката и да си правиш домашн маски (има много рецепти в и-нет,но на мен най-много ми харесват тези с хума).Хумата струва около 20 ст.И маската,която аз си правя е хума с кисело мляко и става и за лицето и за косата.Можа се,седя 20 мин. и след това се къпя.
П.С. Изтрии си другите две теми!![]()
НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ДАДЕ САЙТ ИЛИ СНИМКА НА салицилова спирт
girlcheee
за какво ти е?Първоначално написано от girlchee
И спирта НЕ е полезен за кожата като се използва постоянно.
С утайка от кафе си натрий леко лицето,след тва изплакни.После вземи памуче или от тея почисващите дискове,намокри го с гореща вода и го изцеди.Капни върху него бадемово масло и се намажи,топлата вода не позволява на памучето да попие маслото,а спомага за попиването от страна на кожата.След това се почисти с розова вода.Тва се прави сутрин и вечер в продължение на три месеца,но мисля,че кожата може и да свикне и след време ефекта да се изгуби.Затва аз го правя по-рядко,пък и тва с кафето е голяма цапаница(но наистина омекотява кожата).Замествам отайката със измиващия ми крем,смесен с малко хлебна сода.
Постоянствай с грижата за кожата си и не се отказвай!![]()
Многу ма кеФи кък пишиш![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
дерматолог и козметик![]()
Салицилов спирт ,но от козметик...
Бъди себе си!
Може да ти се стори глупаво,ноо моя първа братоведа използваше ЛЕПТЕН и беше много доволна може да пробваш... Колкото до белега използвай КОНТРАТУБЕКС и той действа![]()
^ радвам се, че лептен и е помогнал..но един от моя клас от него стана дори по- зле
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!