.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Помогнете моля ви

здравейте имам ''проблем''.Момиче съм и имам пъпки по лицето и майка ми мисли,че са пубертетски аз само се засрамявам искам да ги премахна с нещу моля ви дайте сайтове или нещу препоръчайте моляя ви и в 4-ти клас отдавна е едно момче ми хвърли химикал в окото и имам съвсем малък белек и негу искам да махна моляяя ви помогнете ми
    girlcheee

Супер фен Аватара на zoreto
    защо пускш 2 теми еднакви

най-доброто ,което можже да направиш е да отидеш на дерматолог,защото ще ти каже точно за твоето лице и за твоя тип кожа,защото купа ще с напишат разни неща дето действат ,но не на всеки

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    Съгласна съм със zoreto. Твойта кожа е индивидуална и като почнеш да се мажеш с някои мазила, които са помогнали на еди кой си, на теб пък може да не ти помогнат, а дори и да ти навредят.
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

а за крем ''здраве'' и то ли???
    girlcheee

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    ^ Не, че може да ти навреди, но няма гаранция, че ще ти помогне. Ако искаш се мажи, а ако искаш питаи и другите и реши какъв мехлем да си купиш или пък дали да отидеш на дерматолог.
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

Цитирай Първоначално написано от anitapz93
    ^ Не, че може да ти навреди, но няма гаранция, че ще ти помогне. Ако искаш се мажи, а ако искаш питаи и другите и реши какъв мехлем да си купиш или пък дали да отидеш на дерматолог.

аз съм от един кварталл и ако майка ми нещу заподрознее за дерматолог ще и прилошее :Д и ще се тревожи и така,че неискам да отида при дерматоолог
    girlcheee

Голям фен Аватара на DesSsi
    СИЛИЦИЛОВ СПИРТ !!!
    Съдбата помага на смелите !

Три теми са.Изтрии си другите и ползвай търсачката.

Но все пак,за да съм ти полезна (хаха)..
    В домашни условия можеш да си правиш скраб за лице с 1 лъжица захар и 1 лъжица лимонов сок (ако кожата ти е мазна , а ако ти е суха само с вода)..Аз лично правя така:взела съм си една обикновенна четка за зъби и с нея нанасям скраба и търкам,но не прекалено силно.
    Можеш да си вземеш и хума от аптеката и да си правиш домашн маски (има много рецепти в и-нет,но на мен най-много ми харесват тези с хума).Хумата струва около 20 ст.И маската,която аз си правя е хума с кисело мляко и става и за лицето и за косата.Можа се,седя 20 мин. и след това се къпя.
    П.С. Изтрии си другите две теми!

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ДАДЕ САЙТ ИЛИ СНИМКА НА салицилова спирт
    girlcheee

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от girlchee
    НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ДАДЕ САЙТ ИЛИ СНИМКА НА салицилова спирт
    за какво ти е?
    И спирта НЕ е полезен за кожата като се използва постоянно.

С утайка от кафе си натрий леко лицето,след тва изплакни.После вземи памуче или от тея почисващите дискове,намокри го с гореща вода и го изцеди.Капни върху него бадемово масло и се намажи,топлата вода не позволява на памучето да попие маслото,а спомага за попиването от страна на кожата.След това се почисти с розова вода.Тва се прави сутрин и вечер в продължение на три месеца,но мисля,че кожата може и да свикне и след време ефекта да се изгуби.Затва аз го правя по-рядко,пък и тва с кафето е голяма цапаница(но наистина омекотява кожата).Замествам отайката със измиващия ми крем,смесен с малко хлебна сода.
    Постоянствай с грижата за кожата си и не се отказвай!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Многу ма кеФи кък пишиш
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

дерматолог и козметик

Салицилов спирт ,но от козметик...
    Бъди себе си!

Може да ти се стори глупаво,ноо моя първа братоведа използваше ЛЕПТЕН и беше много доволна може да пробваш... Колкото до белега използвай КОНТРАТУБЕКС и той действа

Мега фен Аватара на mynichka
    ^ радвам се, че лептен и е помогнал..но един от моя клас от него стана дори по- зле
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си