- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- препоръки за лаптопиии :))
Здравейте, хораааа : )) Как ееМоже би има подобни теми, но все пак ще задам и моята, за да чуя вашето мнение :P
Такамм.. Искам да си купувам лаптоп, но в общи линии нз как и кое да гледам когато търся... Просто не разбирам кое как се избира.. в смисъл мога да работя с всичко, което ми се даде... не съм неграмотнанооо не мога да ги избирам..
Препоръчайте ми марка, за около 1000 лева или малко повече.. Кои марки са по-добри, кои не струват.. Кое да гледам когато избирам?
Вобщи линии не ми трябва за някаква сериозна работа, програмиране и тн.. трябва ми да ми е удобен, ако пътувам, да може да се работи нормално с Word, ако ми потрбва за нещо и основно да стоя в интернет, музика, филми и тнДайте мнение.. е все пак не искам да е някакъв боклук, колкото да имам, ама да не и най-скъпия идеален за някой програмист лаптоп
И още нещо.. откъде препоръчвате да си го купя? Да поръчвам от чужбина? Или от някой магазин да ми го доставят.. или ако има във Варна подходящи магазини, то кои са те
![]()
Всички мнение относно латопите ще са ми от ползаМерси на всички за времето, което отделихте
![]()
![]()
6tastie ima i v nai-trydnite momenti, stiga 4ovek da se doseti da pysne svetlinata ヅღ ☺ ♥