.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на RalittyYy

ПОМОЩ!!! Photoshop CS 5 ПОМОЩ

Здравейте имам проблем с инсталирането на Photoshop CS 5. Тегля си го от http://zamunda.net/details.php?id=219640&hit=1 и когато се свали аз не знам как да го " Разархивирам", защото никъде като щракна с десен бутон върху него не излиза " Extract Here" или " Extract file... " ии незнам какво да правя. Ако може да ми обядните подробно или да ми даде някакво видео което е със същия торент МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!!!

Супер фен Аватара на Bianc0
    Щом не можеш да го инсталирш,по-добре не се и мъчи да работиш с него.

Супер фен
    А като цъкнеш два пъти на него какво става ? Имаш ли разархивираща програма ?

Цитирай Първоначално написано от Bianc0

Разархивирайте и стартирайте Set-up.exe. Инсталирате като Trial! След това стартирате кейгена, избирате Patch Hosts File, след това от падащото меню избирате ADOBE MASTER COLLECTION CS5 и въвеждате серийния номер в програмата. Готово! Ето и линк към кейгена:

http://dox.bg/files/dw?a=162818b9bb
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

0

Аз знам как се работи с Фотошоп. Аз съм с Photoshop CS3 и знак как се работи. . Но просто това ме затрудни...

Цитирай Първоначално написано от RalittyYy
    0

Аз знам как се работи с Фотошоп. Аз съм с Photoshop CS3 и знак как се работи. . Но просто това ме затрудни...
    Поне оправи ли се?

Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    Цитирай Първоначално написано от RalittyYy
    0

Поне оправи ли се?
    Ето един човек който да пита дали съм се справила... Ами.. не точно защото си свалих друг фотошоп от Тук и си го инсталирах и сега ми работи перфектно и е х100 по - лесен за инсталиране от този в замунда. Нищо не казвам за замундата но само този фотошоп там ме затрудни инече аз всичко тегля от там, но ето има и изключения... Ако някой реши да си инсталира този фотошоп на който съм дала линк ще дам и кейгена, защото този който е в папката е развален май.. Ето и кода: 1325-1500-2815-8146-6280-5756 Заповядайте този код действа ( валиден е и работи ). Приятна работа..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си