- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска - проблем.
xaxaaa
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Ще ти мине може би до 1 седмица..Не е хубаво да си правил кола маска на триъгълника сама.![]()
Благодаря!![]()
Ако не искаш да седи на червени точки (от там, от където са изскубани космите) мажи със крем ЗдравеИ още нещо .. може да стане като коричка, ако ти е много чуствителна кожата.. за това крем Здраве също помага
![]()
blaa.....
Това с кръвта става, ако дръпнеш по-бавно. То и по принцип може да има, де, но по-често тогава се получава. И първите пъти е такаспоко.
Първо ще ти мине за доста по-малко от седмица, това е така защото все пак си е болка , косъма е твърд и се случва, не се притеснявай.
За кръвта не е вярно, че теква, защото по-бавно дърпаш-нищо общо. Косъма ти е твърд и при дърпането е нормално да ти се случи, на мен ми се случва всеки път да ми потеква малко кръв ( съвсем малко е) и да посинява на места обработеното място. НЕ се притеснявай, но по-добре за триъгълника ходи на козметик.![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
..............
МОМИЧЕЕЕЕ ходи на козметииккк ше си откъснеш оная раута![]()
ОМГПървоначално написано от harddd
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Глупак,Първоначално написано от harddd
![]()
аз съм женскоПървоначално написано от Harum_Scarum
![]()