- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли дали живота си на половинката си в името на любовта
Бихте ли дали живота си на половинката си в името на любовта?![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
НЕ
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Не. Както не бих искала той да даде своя за моя.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Пусни една тема сега " Половинката ви ще се жертва ли за вас " и няма да е спам пф.
Точно така.Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Big or small, lies are lies!
Ами..не мисля, че съм дорасла за такава саможертва.
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
ако е някоя приятелка или приятел ше си дам някой орган, ама за гажето... като знам че може да ме зареже... остави майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
HE !!!!!!!
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
100 процента да.. може да изглежда тъпо , но се пак така го мисля сега .. и мисля ,че ще го мисля и след време .. винаги съм си мислела ,че по добре той да е добре от колкото аз .. е аз бих си дала живота ,, за НЕГО ..![]()
Със сигурност ще има доста дето ше се изсилят,но реалността е друга-Едва ли бих,за жалост....
Абсолютно и категорично - ДА.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Не ти вярвам?Първоначално написано от bebe7o
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Първото зародено човешко чувство е СТРАХ за самия себе си.Отделен въпрос е че човек не е създаден за да бъде сам...Колкото и гадно да звучи за гаджето ми не бих си дала живота,а и не искам и той да го прави за мен...Но примерно за майка ми ...това е друго нещо.
ПП:темата е гадна.![]()
Ако някога се влюбя истински бих отговорил на въпроса ...
Първоначално написано от razores
???![]()
ако я обичам може да го направя иначе не както съм със сегашната е просто връзка на малки години харесваме се сега и стотинка няя дам![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
По принцип - да . Дефакто - неМного относителен въпрос.Може би ако говорим за мъжа ми,с когото ще сме щастливо заедно от 10-20години,може и да кажа да
![]()
Нали ако го освободя от присъствието си, ще му се отще да живее, бе!![]()
Никакви самоубийства, глупости и прочие. Досаждане на макс.![]()
Ако имаше някой готов на това, то той нямаше да е в този форум, а на "едно по-добро място".
А аз да попитам вие вярвате ли в интелигентните блондинки...щото изглежда, че аз не вярвам.
Ти,хората които обичаш свине ли наричаш?Ако да,много жалко (:Първоначално написано от neocide
Ако да обичаш и да си всеотдаен на нещо - било то и друго човешко същество е " животински импулси, някаква низка страст, химия..." , дано всички сме такива долни създания,подчинени на първичните инстинкти.
Ако някога,обичаш някого до толкова,че да си готов/а да да го поставиш пред себе си,ще разбереш защо не съм съгласна с теб (:
Ако искаш.Първоначално написано от FuckedUp
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()