.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 93
    Град
    ™Bitch Town
    Задаваш въпроса много общо...както казаха преди мен за мъжа с който съм заедно от 10 години,бих го направила...ако съм сигурна,че човека си заслужава.
    Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти

Сега съм заедно с човек,когото познавам от малка.Много дъжа на него и страшно много му вярвам.Може би е единственият,в който все още имам вяра.
    Да,ще си дам живота за него,защото без него,моят живот не струва!
    Но не ви съветвам да го правите и вие!При мен нещата са с много голяма предистория и много силни.Това не е поредното хлапащко увлечение,а нещо много силно.Мисля,че дори любов е слаба дума!

По-горе го казаха- бих го направил/а за съпруг/съпругата си!Много правилно!

Пс:Авторе кажи направо какво те мъчи.Да не би с приятелката ти да се е случило нещо? ...съжалявам ако е така!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Със сигурност ще има доста дето ше се изсилят,но реалността е друга-Едва ли бих,за жалост....
    Освен тва, едва ли някой, който е писал ДА би го направил наистина, ако се наложи Мое мнение!
    ... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...

Росен

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от wukktoruQ
    Задаваш въпроса много общо...както казаха преди мен за мъжа с който съм заедно от 10 години,бих го направила...ако съм сигурна,че човека си заслужава.

ПХАХАХАХАХА ^^ ХА ХАААА ХА ^^

Да се самоубиеш (защото това си е самоубийство) заради някой друг е чиста обида към родителите и към себе си. + това не е никак геройски,а говори само,че си един жалък идиот неоценяващ живота,който му е даден. Ако човека Х,който обичаш умира от естествена или не смърт,то трябва да умре,защото му е дошло времето и не можеш да направиш нищо,за да промениш фактите.
    Ако някой ми каже,че е готов да даде живота си за мен,мнението ми за него ще спадне коренно много.Ще го помисля за слабохарактерен,не можещ да контролира себе си и чувствата си. Неблагодарен за живота,който му е даден.

ЕДИТ: ЧовекО какво значи "Човека да си заслужава" О.о Всички имаме първи шанс. Шанса ни,че ни е даден живот. Втория не го даваш ти.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Да... смятам, че няма нищо по-възвишено и по-благородно от това да дадеш живота си за човека, когото обичаш.

Град
    ™Bitch Town
    ^Не е трудно да умреш за някой,трудно е да намериш такъв,за който да го направиш!
    Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти

Супер фен Аватара на Di
    никога
    не се изказвай неподготвен,прасе

Град
    ™Bitch Town
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL

Да се самоубиеш (защото това си е самоубийство) заради някой друг е чиста обида към родителите и към себе си. + това не е никак геройски,а говори само,че си един жалък идиот неоценяващ живота,който му е даден. Ако човека Х,който обичаш умира от естествена или не смърт,то трябва да умре,защото му е дошло времето и не можеш да направиш нищо,за да промениш фактите.
    Ако някой ми каже,че е готов да даде живота си за мен,мнението ми за него ще спадне коренно много.Ще го помисля за слабохарактерен,не можещ да контролира себе си и чувствата си. Неблагодарен за живота,който му е даден.

ЕДИТ: ЧовекО какво значи "Човека да си заслужава" О.о Всички имаме първи шанс. Шанса ни,че ни е даден живот. Втория не го даваш ти.
    Добре...представи си,че човека Х,който обичаш е смъртно болен и единствения начин да оживее е да му се дари сърце,бъбрек или т.н.,но примерно,както често се случва в България,няма налични и Х трябва да чака,а това ще е фатално за него?Не би ли дала свой орган за да го спасиш?(казвам го като пример)

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Мисля,че не бих .Всичко друго бих направила,но живота си-не .Крайно против съм тези неща.Ако има начин бих помогнала,по един или друг начин,то такова нещо не бих направила или поне за момента.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Не. Както не бих искала той да даде своя за моя.
    : )

Мега фен
    Град
    <3

Добре...представи си,че човека Х,който обичаш е смъртно болен и единствения начин да оживее е да му се дари сърце,бъбрек или т.н.,но примерно,както често се случва в България,няма налични и Х трябва да чака,а това ще е фатално за него?Не би ли дала свой орган за да го спасиш?(казвам го като пример)

ЧовекО едно е дададеш орган и да продължиш да живееш,съвсем друго е да дадеш живота си. О.о
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от obichamgo
    100 процента да.. може да изглежда тъпо , но се пак така го мисля сега .. и мисля ,че ще го мисля и след време .. винаги съм си мислела ,че по добре той да е добре от колкото аз .. е аз бих си дала живота ,, за НЕГО ..
    +1

И за какво ще си дадете живота, вие да умрете, а той да си живее и да си намери друга?
    Или си мислите, че в името на тази жертва ще ви остане верен до гроб!?

Мега фен Аватара на iiordanova
    Не напразно е казано " Никога не казвай никога! " ..
    Затова не мога да бъда сигурна какво ще ми се случи за напред.
    На този етап от живота си - не не бих. (: Но пак казвам , не знам какво ще ми се случи в бъдеще.

Аз съм егоцентрично и самовлюбено същество и мисля че отговора се подразбира - НЕ
    You believe but what you see
    You receive but what you give

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Въпроса ти е зададен много неясно.В този му вид мога да го разбера поне по 5 различни начина.Когато поясниш-тогава ще отговоря
    Както виждаш-всеки го разбира различно от досега отговорилите.
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

gtfo bitch im doing science
    Путките да мрът

Къф е смисъла да мра аз? Като умра за любовта и съм умрял...за кфа любов говорим...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не съм мислила.Едва ли някой е.А ако се замисля-зависи от човека.

Мега фен Аватара на teenems
    ъм, едва ли ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Цитирай Първоначално написано от obichamgo
    100 процента да.. може да изглежда тъпо , но се пак така го мисля сега .. и мисля ,че ще го мисля и след време .. винаги съм си мислела ,че по добре той да е добре от колкото аз .. е аз бих си дала живота ,, за НЕГО ..
    и като си дадеш живота как ще сте заедно

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Все още не се е родил човекът, за който бих жертвала живота си. Авторката, ти Lady_of_the_roses от bg-mama ли си?

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Сега всеки разбира въпроса по различен начин Аз задавам въпроса така че : не половинка на 15-16 става въпрос за зряла възраст разбира се Мне нямам никакви проблеми в любовта свързани със смърт Просто питам какво мислите
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си