Цитирай Първоначално написано от wukktoruQ
Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
Цитирай Първоначално написано от wukktoruQ
Задаваш въпроса много общо...както казаха преди мен за мъжа с който съм заедно от 10 години,бих го направила...ако съм сигурна,че човека си заслужава.

ПХАХАХАХАХА ^^ ХА ХАААА ХА ^^

Да се самоубиеш (защото това си е самоубийство) заради някой друг е чиста обида към родителите и към себе си. + това не е никак геройски,а говори само,че си един жалък идиот неоценяващ живота,който му е даден. Ако човека Х,който обичаш умира от естествена или не смърт,то трябва да умре,защото му е дошло времето и не можеш да направиш нищо,за да промениш фактите.
Ако някой ми каже,че е готов да даде живота си за мен,мнението ми за него ще спадне коренно много.Ще го помисля за слабохарактерен,не можещ да контролира себе си и чувствата си. Неблагодарен за живота,който му е даден.

ЕДИТ: ЧовекО какво значи "Човека да си заслужава" О.о Всички имаме първи шанс. Шанса ни,че ни е даден живот. Втория не го даваш ти.
Добре...представи си,че човека Х,който обичаш е смъртно болен и единствения начин да оживее е да му се дари сърце,бъбрек или т.н.,но примерно,както често се случва в България,няма налични и Х трябва да чака,а това ще е фатално за него?Не би ли дала свой орган за да го спасиш?(казвам го като пример)

ЧовекО едно е дададеш орган и да продължиш да живееш,съвсем друго е да дадеш живота си. О.о