.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Проблем с хамстера

здр!аз имам хамстерче от няколко дни.аквариума е тесничък и затова го пущам да се разхожда вкъщи,но постоянно го хващам когато иска да отиде зад някой шкаф или под леглото.според мен по този начин го стряскам... до 1 най много 2 седмици ще има нов и голям аквариум но сега съм притеснена дали не го стресирвам прекалено много...искам да ми дадете някакъв отговор защото съм ацки притеснена...

Липсва описателно заглавие.
    Грешен раздел.
    kalpazanka

Супер фен
    ОФ, темата не е за този раздел.

А и кое животно не се стряска?!

мм дам крем Здраве и няма да се стряска.
    Моля ви гледайте къде ги пускате тия теми.

съветвам да не г0 изкарва6 въ0бще извън аквариума! имала съм 3 хамстера и ак0 г0 искара6 те са бързи и м0гат да се наврът някъде и после НЕ излизат и така ми умря едното и да така се стресират мн0го ..нова им е постановката най добре да си стой в аквариума докато свикне с тебе

Повече от фен Аватара на Gllory
    Тцттцтц колко мозък имаш ти бе момиче

Недей да го ПУЩАШ повече
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    ми щом ти е новичък значи още ти няма никкаво доверие и е доста страхлив затова е по - добре да не го вадиш от аквариума или ако го вадиш му огради пространство на пода с нещо,което не може да прескочи докато се разхожда.Но в началото прост трябва да избягваш да го пипаш мого докато свикне иначе ще стане много хаплив
    казвам ти го като човек отгледал 10 хамстера

II. Права и задължения на потребителите
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
    kalpazanka

Супер фен Аватара на Di
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
    kalpazanka
    не се изказвай неподготвен,прасе

давай му да пие билков чай за успокоение...

Спам.
    kalpazanka

Be your self ... just Kiss & Tell

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Май във всеки раздел си пуснала тая тема,а

Спам.
    kalpazanka
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Пускам, пускам къърпаа...
    кучето я дъърпааа
    Иначе не мисля, че го стресираш. За всеки случай не го нападай в гръб

Re: ПОМОЩ...Притеснявам се...

Цитирай Първоначално написано от seismais
    здр!аз имам хамстерче от няколко дни.аквариума е тесничък и затова го пущам да се разхожда вкъщи,но постоянно го хващам когато иска да отиде зад някой шкаф или под леглото.според мен по този начин го стряскам... до 1 най много 2 седмици ще има нов и голям аквариум но сега съм притеснена дали не го стресирвам прекалено много...искам да ми дадете някакъв отговор защото съм ацки притеснена...
    Не го ПУЩАЙ повече , за да не се СТРЕСИРВА и няма да си АЦКИ притеснена !
    да е** .. за един хамстер кандардиса тука целия форум ..

kalpazanka

Бе не знам дали ще се стресирва като го пущаш от аквариума, ама за всеки случай не го пущай и през прозореца... няма да... фръкне.
    whenever u r gone i just wanna be with ya .

абе тва е хамстер......мишка все едно...не мисля, че има някаква особена психика...

Цитирай Първоначално написано от diiana86
    Бе не знам дали ще се стресирва като го пущаш от аквариума, ама за всеки случай не го пущай и през прозореца... няма да... фръкне.
    ааааа той е бая стресирван .. може и да фръкне

kalpazanka

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    И аз имам хамстер.Може да го пускаш на леглто да си тича.

Banned Повече от фен
    kalpazankata кво се е разшетала тая вечер

Супер фен Аватара на Djuff
    Това е ХАМСТЕР, по дяволите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си