- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- приятелки или не
преди имах мн добри приятелки,но всякаш почнаха да ме отбягват и мисля че пред мен се правят на милички но зад гърба ми правят заговор.Ще ви разкажа една такава случка.Един път бяхме се скарали с една фр защото мн ни досаждаше(д) и уж (б) нямаше да се сдобрява с нея но след ден,два почна да си говори с нея после (в) замина за море а ние бяхме се скарали с нея и (б) но по скайпа случайно се сдобрих с (б) след това тя замина.Аз излязох с едни други фр (р,в.д. и м)и си говорихме за (д,в и б) (р) ми каза какво е говорила (в) зад гърба ми,а уж ми беше мн добра фр,а аз казах на (р) какво са говорили зад гърба и тя ми каза ,,хайде да не се сдобряваме повече с тях" аз казах добре и след 2,3 дена постепенно започнаха да се сдобряват (в.д) се сдобри първо с (б) след това ми викаше,че (с и в) мн я дразнят но сега дори излизат заедно после и (р) се сдобри с тях и вече не ми вярва за това което съм и казала и просто не знам вече кво да правя те само се сдобряват и се карат и вече не ми вярват и ми омръзна едно и също да праят и вече не знам дали са ми истински приятелки и какво да правя!? благодаря предварително![]()
Брее заболяхаме очите да чета![]()
![]()
лапешка история....разбира се че не са истински приятелки
![]()
![]()
![]()
Търси си нови
![]()
![]()
Нито една от тях не ти е истинска фр... търси си нови...![]()
![]()
+1 / Доколкото разбрах тези момичета просто те използват... не си струва да се занимаваш с тяхПървоначално написано от miskaprizZ
![]()
...използвачки мила...търси си нови приятелИ! И те съветвам да се сприателиш с момчета те са по-добри фр от момичетата..![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Първоначално написано от DarkGirll
Aз имам приятели момчета но единия е в зора,другия е на близко но не излизат с мен а с други момчета техни фр ние само в даскало се срещаме и говорим
Ами започни и ти да излизаш с тях..ако те не те канят първо с тях покани ги ти да излизате и т.н...Първоначално написано от adito98
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Пълни използвачки![]()
Намери си нови или започни да се сприятеляваш с момчета..отделно,че са по-добра компания ами и доста полезни съвети дават..
![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
ахахаха,те фр не са ти,камо ли истински![]()
![]()
потърси нова компания.
![]()
(р), (б), (в), малкоо трудно загрях ноо няма значение ;] .. колкото до тфа което прочетох, мии явно наистина не са ти истински приятелки както казах другите и само се чудят как да те разиграват и използват !!
Доста объркано е написано, но ще се причисля към горните мнения - зарежи ги .
Love is everything!
И аз наистина много много не разбрах, но 1во това са някакви пълни бебешки истории и 2ро мисля, че не те не могат да имат доверие на теб, а ти на тях ! Просто си потърси нови приятелки и със сигурност когато се сприятелиш със хора, които си струват ще си много по - щастлива отколкото сега с тези интриги и глупости.. Съгласна съм, че момчетата са много по - добри приятели, но всеки се нуждае и от приятелКА..Първоначално написано от SladkaZagadka
![]()
JENSEN ACKLES![]()