.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

приятелки или не

преди имах мн добри приятелки,но всякаш почнаха да ме отбягват и мисля че пред мен се правят на милички но зад гърба ми правят заговор.Ще ви разкажа една такава случка.Един път бяхме се скарали с една фр защото мн ни досаждаше(д) и уж (б) нямаше да се сдобрява с нея но след ден,два почна да си говори с нея после (в) замина за море а ние бяхме се скарали с нея и (б) но по скайпа случайно се сдобрих с (б) след това тя замина.Аз излязох с едни други фр (р,в.д. и м)и си говорихме за (д,в и б) (р) ми каза какво е говорила (в) зад гърба ми,а уж ми беше мн добра фр,а аз казах на (р) какво са говорили зад гърба и тя ми каза ,,хайде да не се сдобряваме повече с тях" аз казах добре и след 2,3 дена постепенно започнаха да се сдобряват (в.д) се сдобри първо с (б) след това ми викаше,че (с и в) мн я дразнят но сега дори излизат заедно после и (р) се сдобри с тях и вече не ми вярва за това което съм и казала и просто не знам вече кво да правя те само се сдобряват и се карат и вече не ми вярват и ми омръзна едно и също да праят и вече не знам дали са ми истински приятелки и какво да правя!? благодаря предварително

Град
    Няг'де из БГ
    Брее заболяхаме очите да чета лапешка история....разбира се че не са истински приятелки Търси си нови

Нито една от тях не ти е истинска фр... търси си нови...

Цитирай Първоначално написано от miskaprizZ
    Нито една от тях не ти е истинска фр... търси си нови...
    +1 / Доколкото разбрах тези момичета просто те използват... не си струва да се занимаваш с тях

...използвачки мила...търси си нови приятелИ! И те съветвам да се сприателиш с момчета те са по-добри фр от момичетата..
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Цитирай Първоначално написано от DarkGirll
    ...използвачки мила...търси си нови приятелИ! И те съветвам да се сприателиш с момчета те са по-добри фр от момичетата..

Aз имам приятели момчета но единия е в зора,другия е на близко но не излизат с мен а с други момчета техни фр ние само в даскало се срещаме и говорим

Цитирай Първоначално написано от adito98
    Цитирай Първоначално написано от DarkGirll

Aз имам приятели момчета но единия е в зора,другия е на близко но не излизат с мен а с други момчета техни фр ние само в даскало се срещаме и говорим
    Ами започни и ти да излизаш с тях..ако те не те канят първо с тях покани ги ти да излизате и т.н...
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Пълни използвачки Намери си нови или започни да се сприятеляваш с момчета..отделно,че са по-добра компания ами и доста полезни съвети дават..
    I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    ахахаха,те фр не са ти,камо ли истински потърси нова компания.

Град
    ott MaiinЪtъtiи ;]]
    (р), (б), (в), малкоо трудно загрях ноо няма значение ;] .. колкото до тфа което прочетох, мии явно наистина не са ти истински приятелки както казах другите и само се чудят как да те разиграват и използват !!

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Доста объркано е написано, но ще се причисля към горните мнения - зарежи ги .
    Love is everything!

Град
    Lovech
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Доста объркано е написано, но ще се причисля към горните мнения - зарежи ги .
    И аз наистина много много не разбрах, но 1во това са някакви пълни бебешки истории и 2ро мисля, че не те не могат да имат доверие на теб, а ти на тях ! Просто си потърси нови приятелки и със сигурност когато се сприятелиш със хора, които си струват ще си много по - щастлива отколкото сега с тези интриги и глупости.. Съгласна съм, че момчетата са много по - добри приятели, но всеки се нуждае и от приятелКА..
    JENSEN ACKLES

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си