- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Закъснение+непротектиран полов акт
cikala trqbvashe da mi doide na 8 avgust no vinagi mi zakusnqva s po 5 dni.Dnes s priqtelq mi pravihme sex i toi svurshi ne v men a na kruka mi.plasha se 4e ne mi idva i me e strah po nqkakva slu4ainost da ne e ostanalo neshto v men.imali vuzmojnost da mi e stanalo neshto i da sum zabremenqla.dnes e 3-tiq den ot zakusnenieto.i vpro4em sled kato svurshihme me boli mnogo korema ot lqvata strana.molq te doktor teen imam nyjda ot otgovora ti zashtoto sum samo na 16 !
цикъла трябваше да ми дойде на 8 август но винаги ми закъснява с по 5 дни.Днес с приятеля ми правихме секс и той свърши не в мен а на кръка ми.плаша се че не ми идва и ме е страх по някаква случайност да не е останало нещо в мен.имали възможност да ми е станало нещо и да съм забременяла.днес е 3-тия ден от закъснението.и впрочем след като свършихме ме боли много корема от лявата страна.моля те доктор теен имам нужда от отговора ти защото съм само на 16 !
Кирилицата е задължителна.
Липсва описателно заглавие
kalpazanka
1. Пиши на кирилица.
2. Щом не е свършвал в теб няма как да е останало нещо в теб.
3. Няма как за толкова кратък период да се появят симптоми за бременност.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Доктор Туйн не пише много често тук.
Щом ти закъснява попринцип, значи е нормално, но ако те е страх да не си бременна вземи ескапел. А за болките... ако не спре да те боли корема отиди на лекар.
п.п. Кирилицата е задължителна.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Значи Др. Теен от дълго време не е влизал! Задължително е да се пише на КИРИЛИЦА!!!
По темата: Ако си напълно сигурна, че не е свършил в теб, значи няма от какво да се притесняваш. Пий един Ескапел, който действа до 48 или 72 часа след секс. Ако си много притеснена посети лекар. Много е рано да се проявяват симптоми на бременност.
^ Забравих да допълня: Защо всеки път бързате и после се чудите, дали е станало нещо или не?! Има вече 100 такива теми за притеснения като твоите! Вече човек може да си купи презерватив от всеки срещнат магазин! Мислете малко бе хора!![]()
Щом и обикновено ти закъснява,явно е от
промяната на климата..А и при условие,че не е свършвал в теб - няма защо да се притесняваш..Но пък ако не сте сигурни - то тогава
вземи Ескапел,но знай,че Ескапел е "хормонална бомба за организма ти"..
Така,че не трябва да го приемаш всеки път,когато си притеснена..
А и наистина няма как толкова бързо да ти се появят признаци за
бременност..Няма да е зле,ако започнеш да се образоваш по тази
тема..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
1. КИРИЛИЦА!!
2. Щом не е свършил в теб , не се тревожи.
За да си спокойна пий Ескапел.
Не е свършил в теб, така че няма от какво да се притесняваш. Ако обаче не сте сигурни, пий един "Ескапел". А и няма как толкова бързо да ти се появят признаци за бременност.
Кирилицата е задължителна.
Не е проява на здрав разум да ти закъснява всеки месец с по 5 дни и ти да не посетиш лекар. Друг е въпросът дали въобще смяташ правилно МЦ.
Отделно пък не знам какво чакаш, при положение че имаш всички налични условия да направиш тест /т. е. тридневно закъснение/.
Хайде сега трепери, да видим дали следващия път ще си помислиш за непротектиран полов акт.Днес с приятеля ми правихме секс и той свърши не в мен а на кръка миСлед 14 дни тест.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!