- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво искам ...
На 16 съм, имам сериозно приятелка от около 2 години... Но, преди няколко дни се запознах с едно момиче, което явно ме хареса. Симпатична е, утре ще излизаме... Приятелката ми е много ревнива и тя не знае. Ако и кажа ще побеснее и ще се скараме. Да търся ли бъдеще с новото момиче, или да продължа старата и сигурна връзка?
Ха...Ти си с момиче от 2 години,а си готов да я зарежеш заради някаква от скоро,която те харесвала.Има ли нужда от сравнение???Замисли се 1во защо си с приятелката си от толкова време и какво ти дава тя,какво би изгубил ако я оставиш,дали си достатъчно щастлив с нея и т.н.Макар че за щастие...щом се заглеждаш по други,значи нещата са станали скучни.Помисли добре какво да направиш,защото аз на твое място не бих зарязала половинката си,с която ходя от 2 години заради някакъв си там...Имаш нужда от време да осъзнаеш нещата,не бързай.
Бе, не че съм особено съгласна с факта, че ще излизаш с момиче, което явно те е харесало, без знанието на приятелката ти бих ти казала само едно:излез, виж и прецени.Не се самонавивай отсега за някакво бъдеще с новата, за да не останеш от 2 стола на земята.![]()
Big or small, lies are lies!
брат пропиляваш си младините.... кви са тия връзки 100 години майна... земи нещо свежо
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
^^^И ти "каза" нещо...
Нормално е, когато половинката ти те ревнува и от въздуха, и ти прави сеири за щяло и нещяло, да си потърсиш нова, която няма да те задушава така брутално с глупостите си.
Отделен въпрос е, че и авторът може да е давал поводи за ревност, и съвсем друг, че е по-коректно да говориш с приятелката си и евентуално да скъсате, отколкото да се дебнете взаимно. За каква сигурност говорим? Единственото сигурно нещо, когато имаш връзка е, че поне няма да си на сухо. Като не вървят нещата - изяснявате се като големи хора и всеки си продължава по пътя.
Само дето от това, което авторът е написал разбирам, че не се познават много добре с тая новата, така че няма как да е на 100% сиг дали не е също толкова ревнива колкото и сегашната му приятелка.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Иначе к'во да ти кажа... Заради няква си фльорца дето те харесвала отскоро ще за*беш 2 годишна връзка. Сигурна съм, че ако го направиш ще съжаляваш супер много, обаче ще е късно. Опичай си акъла докато е време и не прави глупости.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
То, ако ние не знаем - кой знае?
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
дай снимков материал и на двете и ше ти кажа коя да избереш.
Е ти само по външния вид ли?Първоначално написано от tuzaro
Смятайййййййййййй
Roses are brown,
Violets are brown,
ми естествено, нали нема да я зимам азПървоначално написано от FuckedUp
сметай ти.
Първоначално написано от tuzaro
Логика
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
Е ти сам си казал, че не знаеш какво искаш. Няма какво повече да се добави.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Не смятам, че заради ревността на приятелката ти трябва да прекъснеш всички социални контакти. Можеш да излезеш с другото момиче и да се опознаете, не виждам нищо лошо в това, но да тръгнеш с нея само защото те е харесала е малко глупаво, освен ако и ти не я харесваш. Можеш да поговориш със сериозната ти приятелка за ревността й и да й кажеш, че не ти е приятно да ти диша във врата. Все пак в една връзка трябва да има и доверие.
Успех!![]()
Замисли се какво означа за теб момичето до теб ,щом се пускаш на всяка,която те харесва. Един вид шанс ли й даваш или кво..? Щом знаеш,че момичето те харесва ,помисли си как би приело 'виждането 'ви.
Ще си помисли,че и тя не ти е безразлична,ще стане едно тъпо такова.Приятелката ти ако разбере по един или друг начин сам казваш-ще се скарате-искаш ли го,заслужава ли си 2 годишна връзка да завърши така.И още едно нещо върху,което да помислиш- какво искаш.
Ненормална работа ! Ще зарежеш момиче с което си знаете и кътните зъби,заради друго момиче което се появява изведнъж.. наистина не си от много сериознитекаквото и да направиш, си е за теб.. да не съжеляваш после приятелката ти като разбере,че си излизал с друго момиче
![]()
Това, че ще излизате, не мисля, че е проблем. Относно харесването - тя ако не те харесваше, нямаше да иска да излезне с теб на кафе. Не е нужно да зарязваш гаджето си ( разбира се ако всичко върви добре с нея ) заради някоя нова. Ти си преценяш, но ако зарежеш сегашната и тръгнеш с другата и после примерно нещо се обърка с нея... какво правим ??? Ще си се прецакал. Стой си при твойто по-добре.
ми излез с новата и след това реши коя искаш
и все пак никога няма да разбереш коя е била правилната, така че просто послушай сърцето си![]()
За момичетата не знам, но щом питаш за всяка крачка в живота си - пращай ми всекидневна рента.
За т`ва има толкова много курви , заради вас...тръгвате с една ,зарязвате я и всички следващи така...Ква любов щом търсиш сърцето на друга и се съмняваш дали да не зарежеш старата??Първоначално написано от tuzaro
Аз ,ако съм в тази ситуация дори не бих се замислила за друг
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
ее каква е тази сериозна приятелка,след като ти се чудиш дали да не започнеш връзка с друго момиче?? Ти сам реши коя искаш !Първоначално написано от cride
омг как можеш дори да си помислиш за нова като имаш до себе си момиче което те Обича (щом сте вече 2г .. ) незнам ;х...попитайй себе си дали да провалиш всичко само заради моментно желание или да продължиш живота си до сега..
Ми айде прецени си коя искаш повече... И тва малко тъпо ми се вижда спрямо приятелката ти, която със сигурност те обича, като се видите с тази другата кво? Ще и изневериш... По-добре реши коя искаш и ако е новата, направо късай с гаджето и тва е.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.