- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Баналния въпрос ..
Здравейте, скоро приятелят ми има рожден ден, но аз не знам какво да му подаря. Моля дайте някакви примери, ще съм ви много благодарна![]()
Права си, банален ти е въпроса!!![]()
Боже, ние ли знаем какво харесва приятелят ти и какво не!?Ние ли ходим с него или ти!?Ее ..![]()
Big or small, lies are lies!
От 6 месеца ходите,а не знаеш какво да му вземеш?Ние да не би да го познаваме,та да ти кажем?Помисли малко...има ли хоби,от какво се интересува,гледа ли футбол...спортува ли...от какво има нужда напоследък...Ужас...как можеш да питаш така без дори да напишеш няква бегла информация.
ОФ БАТИ ГАДНИТЕ ХОРА СТЕ БЕ ЕБАТИ ПИТАМ КАТО СЪВСЕМ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ВИЕ МИ СЕ НАХВЪРЛЯТЕ ЕБАТИ .......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ТОЙ НИЩО НЕ ИСКА ИСКА МЕН КАТО ПОДАРЪК ................................ НИЩО ДРУГО НЕ ИСКА .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОЛЯ НЯКОЙ ОТ АДМИНИТЕ ДА ЗАТВОРИ ТЕМАТА, ПОЛУЧИХ СИ ОТГОВОРИТЕ ....
Кое е гадното?Ти си виновна,че си задаваш така въпроса.Не ни каза нищо за него,ние как да отгатваме?Кажи какво обича да прави,дай малко инфо,така не се пита...Ето примерно на моя му купих наргиле,защото знам,че пуши,а няма наргиле.Той го хареса супер много и такъм.Просто обясни малко ...и не нападай изведнъж,щото в момента не си права.
Добре както и да е, не искам да се разправям с хоратаЩе измисля нещо все пак благодаря за сполучливите отговори
Лека вечер! Моля темата да се затвори
!!