- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Неуважение
Ами една фр ми погоди ебаси номера.Вчера вечерта цяла вечер си писахме и се уговаряхме утре да ходим на Витоша и сичко се разбрахме.Аз отказах да се видя с най-добрия ми приятел,само за да не постъпя гадно спрямо нея.И тя вечерта ми написа "оф нещо ми е лошо настроението,утре искам да остана сама,не искам да си го изкарвам на теб,ае чао и излезна от скайп..." според вас имам ли пълното основание да й се сърдя..Според мен-да
Вземи отиди при нея и се бийте като 2 кучки![]()
аз съм момче...и последното нещо дето ще направя е да я "бия като кучка"![]()
мега ултра супер гига квази хипер прав си
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
И все още я наричаш приятелка?
Това е неуважение към теб , и аз мога преди изпита за 12 клас да кажа "О, сега не ми се прави, просто не съм в настроение", но кой ще ме чуе? xD
Love is everything!
Е нямаш пълно основание, защото като тръгнете да говорите, тя ще ти натяква, че не е била в настроение.. Не знам.. по-добре не се сърди и го преглътни и не го повдигай на въпрос. Тя сама ще ти обясни ситуацията каква е била. Представи си нещо сериозно да е станало и тя да не иска да ти каже. Според мен премълчи...![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
хаха... боли те онази работа...тя губи ! ;] ся и шибаш 1 игрнор всмисал не в скайп ами просто не и пиши докато тя не те потърси
![]()
такива работи хич не трябва да си помислят момичетата да ти правятя ги стегни малкооооооо
![]()
![]()
Майната й!!!
Може наистина да се е случило нещо. Нямаш право да и се сърдиш, докато не разбереш каква е причината![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Сигурен ли си,че си момче.На мен такова нещо независимо от момче или момиче направено,няма да ми направи никакво впечатление.Ще кажа добре друг път.Единствено ще ми стане много гадно и ще се ядосам,ако не ме е предупредила предишния ден,че няма да излизаме.Което са ми го правили.Твоята приятелка изглежда ти е казала,така,че не знам какъв ти е проблема.Тя да не ти е робиня,че да изпълнява твоите желания и да не си променя решенията.
хах често явление,пич.
Като се още случи няколко пъти,ще спре да те интересува...
И все пак наистина може да е станало нещо сериозно,колкото и да не ми се вярва,така че не се сърди-глупаво е за такива неща.