- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Здравейте
Здравейте на всички..мисля че имам голям пробле, с приятеля ми правим 1 година а аз незнам какво да му подаря. Имам чувството че съм се изчерпала..досега съм му подарила:
1. протмоне
2. парфюм
3. 2 блузи
4. сребърна гривна
5. ланче
6. висулка
7. пръстен
8. колаж
9. запалка
10. една кутийка в която обича да си слага парите (за касичка я ползва)
11. торта
12. ключодържател с наша снимка
13. презентация
14. стоманена гривна
15. кутия с бонбони, и под всяка бонбона иа малко листче на което пише какво обичам в него
...
Май са това..честно ви казвам ще се побъркам..незнам какво да правя..знам че подаръците са много..но просто имаше адски много поводи, не само месеците, а РД,абитюренска,Имен ден,НГ,коледа..
ПОМОГНЕТЕ..моля ви![]()
[/b]
Хобита?Автомобили?Футбол?Н какъв спорт?
Кой е казал,че трябва да е нещо материално...може да е "незабравимо изживяване" тълкувай го както искаш![]()
Ехее за 1 година много неща бе![]()
.
Ами организирай нещо,примерно някъде да отидете или знам ли ..изкарайте един хубав ден,който да помните дълго.
Първоначално написано от InloveAgain
Най-добре е незабравим ден!![]()
Просто си прекарайте хубаво, какъв по-хубав подарък от това.![]()
ходихме вече..беше страхотноПървоначално написано от razores
![]()
еми значи тези дни нашите заминават на море за 5-6 дена и ще сме си заедно..но не правим през тези дни 1 година а няколко дена след това..
Пък и предполагам че той ще ми подари нещо материално...мислите ли, че приготвянето на вечеря е добра идея![]()
Ако можеш да готвиш, повече от добре. Ако искаш нещо купено - не ти предлагам. Не мисля, че толкова на сърце ще го приеме. Ако питаш мен, купи му някаква гривничка. Ако е футболен фен - вземи му тениска на любимия отбор.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Имам чувството, чее прекалено много държиш на материалното..
Направи нещо, което ще го зарадва, прекарайте деня на специално място..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Аз бих се зарадвала на 1,2 незабравими дни.Пробвай,сигурно ще бъде приятно изненадан.
подари му един незабравим ден (може и повече ;Д )
Вие жените се взимате за голямо благо.....той така и така има дни с теб. Трябва да е потрудиш. Направи му нещо собственоръчно. Покажи, че си отделила време.Първоначално написано от Sladurchoo
Номер 15 е много добра идея между другото! \/
"If you look like an idiot it's probably punk."
тия 15те са супер яки и някои да доста оригинални аз не се сещам
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Аууу как мразя материалисти като теб ...
Толкова ли не можеш да направиш нещо,че трябва всичко да е купено готово и просто да му го подариш?!
Направи един албум с ваши снимки,картичка,може и една тетрадка отново с ваши снимки,но в комбинация с различни пожелания,извадки от интересни разговори в скайп (например),интересни СМС-и ... Абе неща,свързани с вас.
Може да организираш романтична вечеря,да сготвиш нещо,а след това да завършите с някакъв по-интересен секс (например мястото,или да го изненадаш с ново секси бельо) ...
Оффф имам още поне 10-тина идеи в главата ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Този път му подари нещо , което да запомни.
Отидете някъде извън града , на някое самотно местенце сред природата.
Ако имаш възможност отидете уикенда на някой хотел в планината или на хижа. Ще си изкарате прекрасно и ще запомните всеки миг заедно.
Може да отидете на някой мач , нещо ..
Може някакъв собственоръчно направен подарък. Развихри си въображението. (:
Вие жените се взимате за голямо благо.....той така и така има дни с теб. Трябва да е потрудиш. Направи му нещо собственоръчно. Покажи, че си отделила време.[/quote]
Собсвеноръчно..хмм това е интересно..а някакви идеи..правила съм му презентация с наши снимки,хронология и тнт..ии торта...нещо друго да ми предложиш....![]()
Първоначално написано от 3oPuTy
несъм материалистка..просто някои материални неща като дрехите протмонето и някои други съм ги купувала защото е имал нужда
правила съм му презентация...а той не си пада много по албуми,картички и тнт. , в тая област съм аз..иначе мерси се пак идеите са супер![]()