- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ех...тези момичета :)
абе пич ти не преставаш да пишеш глупости ... викаш на пича, че ако си се изтреска 2-3 пъти на лицето ще му мине ??? моля те престани да пишеш глупости, че немога да спра да се хиля ...Първоначално написано от tuzaro
ползвай някъв крем или нещо,а относно момичето,тя ако те хареса ще те хареса заради теб самия и няма да я притесняват пъпките ти
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Е за пъпките отиди на козметик да ти чистят лицето редовно, използвай професионални продукти и ще ти минат. И вземи си оправи малко самочувствието, не чакай тя да направи нещо по въпроса, а ти действай, започни да я сваляш усилено. Дори и да не ти върже-нищо не губиш!
Леле хора какъв кожен лекар .. какви щуротии ... Виж ако моми4ето е свястно тя няма да гледа каква ти е кожата ... освен това трябва да си разкрие6 4увствата !!! Аммм колкото до пъпките след време 6те из4езнат ,, само не ги 4опли , аз съм сиг 4е тогава тя 6те съжалява 4е е изпуснала такова мом4е
защото трудно се намира 4овек които истински да харесва и оби4а !!
![]()
![]()
И сега тука кво да напи6а, ако напи6а 4е съм свястна няма да ми повярвате, ако напи6а 4е съм тъпа няма да ми пи6ете ... в дилема съъъм o.O