Пич Чети СЕГА ВНИМАТЕЛНО!!!. И аз като теб харесвам 1 момиче с 1 година по- голямо от мен, и аз имам пъпки като теб, но не са много. Виж, ако наистина искаш да си с нея направи всичко възможно колкото се може по- бързо. Както казаха, ако тя е такава за каквато я представяш няма да имаш никакъв проблем с това акне. Колкото до акнето: Всяка сутрин и вечер си измивай лицето със някакъф сапун, който съдържа мляко, например Дав. Намери си исушена смрадлика(тетра). Няма значение дали ще е под формата на чай или направо изушения храст, просто си намери исушена смрадлика(тетра). След като си измиеш лицето със сапуна предварително си сварил вече тетрата и си си я сложил в някакъв лиген(препоръчително е сапуна и лигена да ги ползваш само за лицето и смрадликата) и трябва да е между топла и гореща както и водата с която си миеш лицето. Измиваш си и лицето веднага след сапуна със смрадликата и не изтривай с кърпа а остани да попие. Прави това всяка сутрин и вечер, не си пипай лицето и няма да имаш проблеми. Ако ти трябва още инфо ми пиши лично съобщение.