- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- космите на краката
М на мен не ми пречи .. се пак всеки си е индевидуален...със или без,,сеедно аз да не гледам космите му лтф..;д
![]()
![]()
![]()
![]()
Пич,ако не ти пречат няма смисъл да ги махаш.![]()
Едва ли някоя ще ти откаже,само защото не си се обезкосмил.
[b]Je fuis ce chemin, qui m'
Ако решиш да махнеш, по-добре ползвай кола маска. Женствено, педалюско или каквото и да е, ама поне няма да пораснат на следващия ден и то още по-твърди. =))
Иначе аз лично нямам против космите на краката стига да не се връща към прародителите ни - маймуните (демек да са КОСМИ, а не КОЗИНА)![]()
Космите на гърдите обаче - категорично НЕ!!
Dum Vivimus Vivamus
Veni vidi vici
така да се кажа държа ги изкъсо ;дд нито обръснати на 0 номер нито като гора нормални ;д ноо мразя космати момичета![]()
![]()
![]()
Анти-косми-фенка!![]()
![]()
I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]
Лятото си бръсна краката през 1-2 седмици.
Не си ги държа напълно гладки (защото ме мързи, а и кожата ми се зачервява)
С по-малко косми ми е по-добре, макар че ми е почти все тая. По-уверен съм с по-малко косми. Всеки да бъде такъв, какъвто се харесва.
И кво ще рече ПРОТИВ това другите да си бръснат краката.![]()
![]()
Това е смешно, как може да сте против това, което другите правят с космите си?![]()
А такива изказвания "мъж без косми не е мъж", които сте ги научили от бабите си са изключително плиткоумнии малоумни.
Темата се отнася за крака и косми,иначе раздела е секс
Браво..
И кой определя дали е мъжко или не?!
не се изказвай неподготвен,прасе
Недей ги бръсни! Едва ли момичетата харесват женски крака.![]()
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Аз пък страшно много харесвам мъже с косми по краката, разбирасе само там![]()
![]()
АаАаааа, колкото по-малко мъженствени хора срещам ми е по-добре!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Ми да речем, че меко казано не се кефя на момчета с крака, гладки като на момиче.
Don't worry, be happy!
Ми и аз преди бях на това мнение,че мъж без косми не е мъж.Само дето откакто почнах да тренирам и да гледам момчета с оформени мускули и без косми вече определено повече ме кефят бръснати.Обаче го има и момента,че е малко гадно като ги мързи момчетата да се бръснат и го правят на 3 седмици и космите им стават мнооого гадни после.Абе както и да е,приемам всякакви,щото в крайна сметка това не е най-важното
За мен няма проблем за краката му,стига да е бръснат там долу и под мишниците.
Аз ги махам, защото ми е по-комфортно, не за да ме харесват повече![]()
Не си падам по бръснати. Не че си правя изводи относно нечия мъжественост по космите на краката му...просто бръснатите наистина не ме кефят.
Мъжа си е мъж все пак...предпочитам да не си маха космите..естествено..ако не е супер окосмен...то вече..косми махат вежди оправят лакирват се...пък и аз ако бях мъж..никога нямаше да се занимавам с това досадно нещо при положение, че мога да не го правя хахахах
Аз примерно много харесвам момчета с бръснати крака. Много е гадно като правиш секс с момче, а и дори само да се натискаш с него и космите му да ти се търкат в теб. Много харесвам когато космите са леко наболиПървоначално написано от BlackCross
но не и да е някой храсталак
![]()
I inhale now that I`m addicted..It`s wrong but they say I can`t stay away...
Първоначално написано от OneGuy
Бръснатии , определено .. какво искате да кажете,4е футболистите не са секси
:P
![]()
![]()
Предпочитам приятеля ми да не е с по-гладки крака дори от мен...Ужасно грозно е да видиш момиче с необръснати крака,но момче с окосмени крака си е напълно нормално ;]
Hostis Honori Invidia