.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

да избера противозачатъчни

искам да пия противозачатъчни но не мога да избера кои са подходящи за мен .. срам ме е да отида на гинеколог .. на 15 години съм 46 кг 170 см и искам от хапчетата да напълнея .. моля ви помогнете ми като споделите вашия опит .. благодаря предваретелно

За първи път чувам момиче да иска да напълнее.И защо ще те е срам да ходиш на гинеколог?Това е нещо нормално.По добре отиди вместо да съжаляваш по нататъка

Re: да избера противозачатъчни

Цитирай Първоначално написано от ftyuk
    искам да пия противозачатъчни но не мога да избера кои са подходящи за мен .. срам ме е да отида на гинеколог .. на 15 години съм 46 кг 170 см и искам от хапчетата да напълнея .. моля ви помогнете ми като споделите вашия опит .. благодаря предваретелно
    Не си малко малка за противозачатачни ,карай си с кондоми и едвали ще имаш проблеми.За генеколог не е кой знае какво да утидеш ,не е препорачително да ги вземаш без рецепта от лекар.За какво искаш да напълнееш ?
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Не си малко малка за противозачатачни ,карай си с кондоми и едвали ще имаш проблеми.За генеколог не е кой знае какво да утидеш ,не е препорачително да ги вземаш без рецепта от лекар.За какво искаш да напълнееш ?
    Май че хапчетата и трябват за да напълнее , не щтот е правила секс

По темата: Еми ЯЖ много , мазни храни , плодове и др.

Противозачатъчните на всеки действат по различен начин, не всички напълняват от тях. Аз съм пила близо година и не съм качила нито грам.
    Ако си решила все пак да пиеш, задължително отиди на гинеколог, той да прецени кои са най-подходящите за теб. Няма защо да те е срам

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Трябва да отидеш на гинеколог,тук никой не може да ти препоръча противозачатъчни и то с цел напълняване.

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото
    Защо мислиш,че от противозачатъчните ще напълнееш?Толкова са вредни,има други начини за напълняване!Ако наистина си решила да ги пиеш иди на лекар и се консултирай,а не на своя глава!

Моят съвет е да идеш на гинеколог, няма нищо срамноо.Напълно естествено е, все едно отиваш на солариум. Не може да разчиташ на другите потребители да ти кажат какви хашчета да вземеш, не рискувай.
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Отиди на психиатър, просто не е нормално да взимаш противозачатъчни преди дори да си съзряла. А проблема с килограмите се решава по 1 милион други начина, но не и с противозачатъчни.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Ти акъл имаш ли?! Явно не,на 15 да започваш противозачатъчни...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Момиче осъзнай се бе!!
    Първо противозачатъчните не са просто бонбонки за напълняване и се пият за съвсем друго нещо .. и второ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да ти се изпишат от гинеколог и определено няма да е заради напълняване!!

Супер фен Аватара на Passi0n
    таааааааааааз пък
    противозачатъчни ще ми пие

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Няма да ти препоръчаме. Прочети правилата на форума!
    т.13

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си