.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

космите на краката

Знам , че има много такива теми , но тази ще е точно и само за космите на краката.

Е момичета обичате ли мъжете с косми по краката ( Не цяла гора , а нормално окосмяване) или си падате по бръснатите споделете моля ,защото в петък (утре) отивам на море и съм категорично против това момчетата да си бръснат краката но все пак искам да разбера какво мислите.

Момчета и вие споделете бръснете ли си краката .

ПС : на 16 съм и никога не съм ги бръснал.

ПС2 : много се извинявам за грешния раздел в които пуснах темата.

За мен не е проблем.Не съм на принципа "С колкото повече косми е,толкова е по-мъжествен" и ако момчето държи да си ги бръсне,няма да го спра.Ако избере другия вариант,пак съм ОК.
    А лично за теб-не се води от мнението на другите.Важното е на теб да ти е комфортно и да се чувстваш добре в собствената си кожа.Щом си против,не го прави

Аз нямам нищо против космите по краката на момчетата стига да не са ужааааасно много. Щом на теб ти е добре така, значи няма смисъл да ги махаш.

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Обичам,стига да не са прекалено много,както казваш ..Нормално,да.Все пак не на всеки му харесва да ги маха ,пък и за момчетата си е нормално.Но пък да си обрасъл като не знам какво .. не бих казала,че е много красива гледка. А тези,които си ги махат.. също нямам против. Всеки трябва да се чувства добре .

Предпочитам мъж с косми

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от InloveAgain
    Обичам,стига да не са прекалено много,както казваш ..Нормално,да.Все пак не на всеки му харесва да ги маха ,пък и за момчетата си е нормално.Но пък да си обрасъл като не знам какво .. не бих казала,че е много красива гледка. А тези,които си ги махат.. също нямам против. Всеки трябва да се чувства добре .
    +1.Точно.
    В крайна сметка всеки трябва да се чувства добре с начина ,по който изглежда .
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    ``Сокър Сити
    не обичам
    Глупости, майна, само глупости...
    нов ник - Miichelle

Харесвам мъжествеността, която излъчват космите по краката. Моят вече не ги маха. Питал ме е по заобиколен начин как аз повече ги харесвам и сега е уверен, че ги има

Голям фен
    Град
    Varna
    Не ги обичам, но и нямам нищо против. Щом не искаш, не ги махай.

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Никога не бих си обръснал краката...

Има момичета който се ужасяват от косми (дори от собствените си ) щом на теб не ти пречи не си ги махай ... къф е проблема ... никой не може да ти каже копче ...

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    Има момичета който се ужасяват от косми (дори от собствените си ) щом на теб не ти пречи не си ги махай ... къф е проблема ... никой не може да ти каже копче ...
    Taка е,но макар,че казах "никога" за момичето си бих направил тази жертва

Ами аз лично си ги махам защото ме кефи как изглеждат обръснати ... като бебешко дупенце... :Д По това отношение никога не съм се влиял от другите ...

Не харесвам момчета с бръснати крака.Просто не ми допада.Така че остава другият отговор.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Не харесвам момчета с бръснати крака.Просто не ми допада.Така че остава другият отговор.
    +1

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Предпочитам момчета с обръснати крака.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    НЕ харесвам мъже с обръснати крака. Не бих искала да имам такъв приятел.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Аз съм момче и не съм ги бръснал никога(не и възнамерявам да го правя ) няк'во по ме кефи с тях.

Има такава тема.

Всеки си избира какво да си прави космите и вие нямате право да успорвате и упреквате неговото решение.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Re: космите на краката

Цитирай Първоначално написано от greengreengreen
    Знам , че има много такива теми , но тази ще е точно и само за космите на краката.

Е момичета обичате ли мъжете с косми по краката ( Не цяла гора , а нормално окосмяване) или си падате по бръснатите споделете моля ,защото в петък (утре) отивам на море и съм категорично против това момчетата да си бръснат краката но все пак искам да разбера какво мислите.

ако е някакво нормално окосмяване няма смисъл момчетата да си бръснат краката.но ако са прекалено много някак гадно и гнусно ще изглежда
    sleda ot lubovta

Re: космите на краката

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Цитирай Първоначално написано от greengreengreen

ако е някакво нормално окосмяване няма смисъл момчетата да си бръснат краката.но ако са прекалено много някак гадно и гнусно ще изглежда
    Анито ви каза бръснете че ... човек може да си помисли че наистина сте произлезли от маймуните ...примати такива ...

Кво значи "ако е нормално", бе...
    Аз на краката съм като "Книга за джунглата" и пак не си ги бръсна... кво ще рече нормално окосмяване, пак питам?
    Да не ги кастрите с няква ножица, че да са нормални само и да са като райграс...

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo
    Да не ги кастрите с няква ножица, че да са нормални само и да са като райграс...

Авторе, ако някоя не те харесва, 'щото не си епилиран като нея можеш да ѝ теглиш една майна.
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си