- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- космите на краката
Знам , че има много такива теми , но тази ще е точно и само за космите на краката.
Е момичета обичате ли мъжете с косми по краката ( Не цяла гора , а нормално окосмяване) или си падате по бръснатите споделете моля ,защото в петък (утре) отивам на море и съм категорично против това момчетата да си бръснат краката но все пак искам да разбера какво мислите.![]()
Момчета и вие споделете бръснете ли си краката.
ПС : на 16 съм и никога не съм ги бръснал.
ПС2 : много се извинявам за грешния раздел в които пуснах темата.
За мен не е проблем.Не съм на принципа "С колкото повече косми е,толкова е по-мъжествен" и ако момчето държи да си ги бръсне,няма да го спра.Ако избере другия вариант,пак съм ОК.
А лично за теб-не се води от мнението на другите.Важното е на теб да ти е комфортно и да се чувстваш добре в собствената си кожа.Щом си против,не го прави![]()
Аз нямам нищо против космите по краката на момчетата стига да не са ужааааасно много. Щом на теб ти е добре така, значи няма смисъл да ги махаш.![]()
Обичам,стига да не са прекалено много,както казваш ..Нормално,да.Все пак не на всеки му харесва да ги маха ,пък и за момчетата си е нормално.Но пък да си обрасъл като не знам какво .. не бих казала,че е много красива гледка. А тези,които си ги махат.. също нямам против. Всеки трябва да се чувства добре.
+1.Точно.Първоначално написано от InloveAgain
В крайна сметка всеки трябва да се чувства добре с начина ,по който изглежда.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
nn
mjmd
не обичам![]()
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Харесвам мъжествеността, която излъчват космите по краката. Моят вече не ги маха. Питал ме е по заобиколен начин как аз повече ги харесвам и сега е уверен, че ги има![]()
Не ги обичам, но и нямам нищо против. Щом не искаш, не ги махай.
Има момичета който се ужасяват от косми (дори от собствените си ) щом на теб не ти пречи не си ги махай ... къф е проблема ... никой не може да ти каже копче ...
Taка е,но макар,че казах "никога" за момичето си бих направил тази жертваПървоначално написано от OneGuy
![]()
![]()
Ами аз лично си ги махам защото ме кефи как изглеждат обръснати ... като бебешко дупенце... :Д По това отношение никога не съм се влиял от другите ...
Не харесвам момчета с бръснати крака.Просто не ми допада.Така че остава другият отговор.![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
+1Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
НЕ харесвам мъже с обръснати крака. Не бих искала да имам такъв приятел.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Аз съм момче и не съм ги бръснал никога(не и възнамерявам да го правя) няк'во по ме кефи с тях.
Има такава тема.
Всеки си избира какво да си прави космите и вие нямате право да успорвате и упреквате неговото решение.
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
ако е някакво нормално окосмяване няма смисъл момчетата да си бръснат краката.но ако са прекалено много някак гадно и гнусно ще изглеждаПървоначално написано от greengreengreen
sleda ot lubovta
Анито ви каза бръснете че ... човек може да си помисли че наистина сте произлезли от маймуните ...примати такива ...Първоначално написано от Princessani
Кво значи "ако е нормално", бе...
Аз на краката съм като "Книга за джунглата" и пак не си ги бръсна... кво ще рече нормално окосмяване, пак питам?
Да не ги кастрите с няква ножица, че да са нормални само и да са като райграс...
Първоначално написано от Whoopdedoo
![]()
![]()
Авторе, ако някоя не те харесва, 'щото не си епилиран като нея можеш да ѝ теглиш една майна.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC