ОБИЧАМ Я
Определено си сбъркал раздела,изрази любовта си другаде,разбирам,че е хубаво да си влюбен,но...
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
офф де*ба и спамерите аре престанете уе как не ви омръзва, кво постигате с тва освен,че след малко ще заключат темата????? помислете първо и тогава правете нещо![]()
Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
Модата се купува, стилът се притежава!
тамЪн да е вярно, че ще е след малкоПървоначално написано от venityyy95
![]()
нещо не схванахПървоначално написано от SilverRain
![]()
Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
Модата се купува, стилът се притежава!
Първо,защо да не му кажем,че е сбъркал раздела,да знае за друг път ? Второ сега ти спамиш,като се обесняваш тука,силвъррейн е права и искаше да каже,че няма да заключат темата скоро.Трето в момента и аз спамя![]()
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!
Обичай я.Ама някъде другаде![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Love is in the air.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last