- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прожулване
С прителят ми правихме секс и след като свършихме усещах някаква лека болка,а после когато ходих до тоалетна ме щипеше,докато пишках.Той каза,че съм се била прожулила.Сега,за да ми мине трябва ли да се мажа с нещо или ще е от самосебе си?
Благодаря предварително!![]()
i kf0 kut me b0l!...mainata ti [!]
sorry мацка остава за цял живот !Първоначално написано от wersa4
![]()
just kiddin'
Приятела ти гинеколог ли е бе ? Ходи на лекар не се заноси ..
Абе, ти какво толкова си мислиш, че е станалоПървоначално написано от BiGBaDWolF
ОМГ..
![]()
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
И от само себе си ще мине ... ако го мажеш ще мине по бързо
Народе.. ви ебам съветите вълчи....
По темата: Нищо ти няма.Споко.
Доста е неприятно, особено, когато ходиш до тоалетната. Преди няколко месеца ми се случи, говорих с лекар и ми препоръча да се мажа с кремче с невен. Продава се в аптеките и струва към 2 лева.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
спок е сигурно вече ти е миналоПървоначално написано от wersa4
докато чакаш да ти отговорят .
sleda ot lubovta
Да ходи на гинеколог!???
Нищо ти няма. Протърканото ще мине бързо...Другият път или да те предразположи повече или ползвайте лубрикант, защото това се случва при липса на достатъчна влага.![]()
А нормално ли е да има кръв след като пишкам,иначе се мажа с някакъв крем и вече болка няма![]()
i kf0 kut me b0l!...mainata ti [!]
И на мен ми се е случвало това `прожилване` ама кръвта не ми изглежда много нормалнаПървоначално написано от wersa4
Ей тфа с кръвта вече е сериозно...и аз бях така пареше ме и си мислех,че е от това...но видях,че имам кръв отидох на лекар и се оказа,че левия ми бъбрек не е добре ;дд смятай,ако ти става по-зле и по-зле отиди на лекар...
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
+1
![]()