.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

нуждая се от помощ

Такам ходила съм с много момчета като дете но сега колкото повече раста толкова повече намаляват. Така става защото винаги когато някое момче се доближи да ме целуне или дори да ме пипне в знак че иска връзка аз винаги се дърпам и по този начин съм сама,притеснена съм, защото си мисляче немога да бъда гадже (смисъл смятам че немога да се целувам и въобше да се държа като гадже) как да постъпя моля помагайте

да и аз съм на това мнение само че приятелките ми вече не са деца а са на моята възераст и съм единствената коят0 няма сеериозно гадже

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    До колкото прочетох в друга твоя тема си на 13.
    ЕХО? Защо трябва да се водиш по чужди принципи?
    Като си на 13 и нямаш гадже и не си се ебала с половината град кво?
    За всичко си има време.
    деба така е и знам ама защо немоцже да ми се набие в главата ??! а сигурно защото по големите момчета ми казват че съм много по развита от връсниците с които се събирам и съм на друг акъл

ще ти кажа само че за всичко си има време и мисля че се опитваш да пораснеш прекалено бързо аз също се събирам с малко по големи но щом стане дума за такова нещо вече знам какво да правя и не гледай другите имаш си глава на раменете и мисли

Голям фен Аватара на Callisto
    Ще мине време и ще срещнеш някой подходящ...сега си изживей детството и се радвай на всеки един миг, понеже като се намесят момчетата (като гаджета, не като приятели) и детството ти бива преждевременно прекратено от скандали, проблеми и ревност от време на време.

Повече от фен Аватара на LDto
    живей си живота ..... Псувай си на воля който иска да те вземе за гадже ..... ще вземе и такава каквато си .... а и с времето ще се научиш да се държиш с момчето както трябва

Мега фен Аватара на Hilary_
    Това, че някое момче иска да те пипа и целува НЕ винаги значи, че иска връзка .. повечето са дооста повърхностни и си търсят нещо за вечерта ..
    Щом не искаш да става по този начин изчакай момчето, което ще се откроява от другите ..

Ходила си с много момчета като по-малка .. Като беше на 7 ли ?
    Приятелките ти имат сериозни гаджета .. От 2 седмици ли ?
    Даа, права си даже вече ти е време да се жениш,стара мома си вече.

Голям фен Аватара на xinfamous
    Като за начало - порасни.

Хахахахаха,ГОНЗО!!!!!
    Can It All Be So Simple ?

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Ти и са не си много голема ...

Ако наистина си на 13 тези неща за тази възраст са нормални..не бързай ще дойде времето,когато сама ще поискаш сериозна връзка

Сега ти се е паднало да си живееш живота...за всичко си има време. ;) Аз съм на 14 и дори не съм мислила за секс т.е. не искам да го правя... А за гаджето-от личен опит ти казвам-по-добре ми е без гадже.

Като за начало - порасни.

+1

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си