.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

към мимичетата и момчетата

има ли значение за вас носът на момичето/момчето ?
    и зъбите му ?
    много важни ли са за вас тези две черти?
    бихте ли ходили с момиче с крив голям нос или момче
    същото се отнася и за зъбите ..
    питам защото със сегашният ми приятел вчера бяхме на кафе и той видя една негова бивша и започна да я убижда за носа и за зъбите ,че уж бил влюбен но сега не може да я гледа заради гърбавият й нос и мен ми стана много неудобно незнаех какво да кажа. та за вас много ли е важно носът зъбите на едно момиче /момче ?

Мега фен Аватара на koshtramba
    носът и зъбите са най-важни бреее момиче
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

незнам важни са да но не ми се мисли какво ще говори после за мен ... все пак един гърбав нос и едни криви зъби не се решаващи според ме

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе

Re: към мимичетата и момчетата

Цитирай Първоначално написано от viksun
    има ли значение за вас носът на момичето/момчето ?
    и зъбите му ? Няма НИКАКВО значение за мен носът и зъбите на дадения човек..
    много важни ли са за вас тези две черти?
    НЕ..Важното е този човек да е с добър характер
    бихте ли ходили с момиче с крив голям нос или момче
    същото се отнася и за зъбите .. Ако го харесвам,ако го обичам - защо не ?
    питам защото със сегашният ми приятел вчера бяхме на кафе и той видя една негова бивша и започна да я убижда за носа и за зъбите ,че уж бил влюбен но сега не може да я гледа заради гърбавият й нос
    Е как така е ходил с нея,а пък сега я обижда,заради едно нищо ? О.о. и мен ми стана много неудобно незнаех какво да кажа. та за вас много ли е важно носът зъбите на едно момиче /момче ?
    Както казах и по-горе няма значение какви са му зъбите или носа,важното е да ЧОВЕК с добър характер,а не някакъв хулиган
    И знай,че не е толкова важно външността..Важното е да БЪДЕШ СЕБЕ СИ,а не да се правиш на друга - само,защото за да се харесаш на другите
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Носът не е толкова важен. Какъвто такъв. На всеки си му отива неговият си нос, обаче зъбите определено имат значение. Много мразя неподдържани зъби и ми е много неприятно когато някой си ги е занемарил. Да, не всеки има красиви зъби по рождение и не може да ги избира, но поне всеки може да поддържа добра хигиена и да ходи на зъболекар редовно (а се учудвам колко много хора и то на сериозна вече възраст не го правят!! ). Не бих ходила с някой с гадни, развалени зъби, миризлив дъх и тем подобни. Неприятно ми е и ми гнусно

Няма никакво значение!
    Трябва да си ужасно повърхностен човек, за да съдиш друг човек по външните му белези.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Хаха, тва па е най-малкия проблем. Гаджето ти нещо е набрало на момичето, че затва я обижда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си