.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Много объркано,за да има заглавие

От ден на ден ставам все по-объркана.Когато се запознах с най-прекрасното момче,когато се влюбих в него,когато ..винаги съм вярвала в хепи енд-а.Вярвала съм,че съм героиня от якоя приказка,която да живее дните си спокойно и щастливо до любимия мъж.
    Но това все не става и не става.

Не знам защо той е с мен.Не го правя щастлив.Не мога да го направя щастлив,вече си изчерпах идеите.Няма ми доверие,а не знам защо. Печеля адски бързо чуждото доверие..приех го за даденост,но при него не е така.Знам,че има много проблеми,знам го от други хора,но той никога не ми е споделял за тях.И много ми тежи. Имам сериозни основания да считам ,че на тях се дължи периодично лошото му настроение ,но винаги ми казва,че "няма нищо". И аз не мога да го опровергая.
    В началото на връзката ни ми беше много тежко.Не знаех защо единия ден може да се държи с мен като с принцеса,а на другия - като с краставо куче.Но вече осъзнавам малко повече неща и не ми пука за самата мен,колкото за него.Може би не мога да помогна,да..но може и да мога!
    Той не споделя с никого.Има двама добри приятели,но те дори не знаят за мен.И на мен вече ми е все тая,защото аз знам всичко за тях.Разбирате ли,той споделя с мен много,но не всичко.Затова стискам зъби и се моля..но дали е правилният подход?
    Той винаги ми помага. Благодарение на него имам сили да се преборя с толкова много неща.Но и ми пречи за още толкова други.Не казвам,че лошите са повече от добрите.Не е така.Не мога да си представя да съм без него.
    Но той е саможив.Не се вписвам в картинката напълно.И не зная дали не му преча.Искам само да е щастлив..нищо друго..но..как?

Мило момиче, наистина нещата са доста объркани, но колкото и невероятно да ти звучи знам какво ти е. Аз съм горе долу така с моя приятел, но при нас има и караници и т.н. и т.н... не е за разказване.
    Ти искаш твоето момче да е добре, но да забравяш за себе си заради него при положение, че той сякаш не иска другите да знаят за теб, според мен не си струва. Не зная какво иска да ти покаже с това негово държание, но знам, че не ти е приятно. Днес е един, утре - друг... това обърква теб самата. Седнете, поговорете, кажи му, че не ти е приятно да се държи така с теб. Опитай се да му вметнеш, че има вероятност да те изгуби. Тогава ако той изобщо не реагира... по-добре не се занимавай с него, защото такива хора не могат да бъдат променени... Не страдай, той никога няма да разбере болката ти. Не превръщай сълзите в ежедневие.....
    Желая ти успех и дано нещата се оправят. \/

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    бля бля
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Мега фен Аватара на sasha_90
    Говори с него.Сподели с него това,което написа и на нас.Дано да има ефект.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    еми кажи му го всичко тва на него
    и си помисли много добре дали наистина ти е добре с него ? защото няма смисъл да страдаш и да се опитваш да му направиш живота по-хубав и в същото време да се съсипваш

"Говоренето никога не оправя нищо" - Д.И. (сиреч - той)

Добре ми е с него,искам да е щастлив и нищо друго..

А от това, което си написала, разбирам, че не си щастлива ти. Значи той да е щастлив, а ти не... Странно... Вие си знаете.

Аз ще съм щастлива само тогава,когато той е.И цената на щастието му не ме интересува.Готова съм да жертвам нещо,но не го възприемам като грандиозна саможертва.Обичам го и искам да му помогна,но не знам къде бъркам.

Не го правиш щастлива, изчерпала си всички варианти.
    Какво повече?
    Щом той не може, ти сложи край.

Град
    in my world!
    Цитирай Първоначално написано от agapiseme
    Аз ще съм щастлива само тогава,когато той е.И цената на щастието му не ме интересува.Готова съм да жертвам нещо,но не го възприемам като грандиозна саможертва.Обичам го и искам да му помогна,но не знам къде бъркам.
    Аз съм на този принцип щом искам някой да е щастлив а виждам че не се получават просто нещата слагаш край.Щом толкова го обичаш радвай се ако е щастлив с друга,това е в случей че наистина обичаш някого
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Поговори с него. Кажи му, че може да ти се доверява, да ти споделя как се чувства. Обясни му, че не трябва да пази всичко в себе си и трябва да споделя, така и на него ще му олекне. В една връзка трябва да има и доверие. Все пак затова са приятелите - както да споделяте добрите моменти заедно така и да споделяте проблемите си. Дано всичко се оправи.
    Успех!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от agapiseme
    "Говоренето никога не оправя нищо" - Д.И. (сиреч - той)

Добре ми е с него,искам да е щастлив и нищо друго..
    Но на каква цена?Ти не си напълно щастлива.

Не загърбвай твоето щастие,заради негово след като на него не му пука кой знае колко много.. ти как си,как се чувстваш.... ти само с присъствието си е трябвало да го правиш щастлив.. не се налага да правиш кой знае какво,че той да е добре.. явно не сте един за друг.. намери си някой с който взаимно ще сте щастливи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си