Здравейте, първо извинете ме че пускам темата тук , но не намерих по-подходящо място, та тази година ще ходя на море в равда кажете си мнението какво мислите за равда ходили ли сте там как е и etc![]()
Преди 2 седмици се върнах. Плажа е хубав, ако си и в хубав хотел ще ти хареса. Ние бяхме на лагер и стаите ни бяха ужасни, но иначе гледам има хубави хотелчета. Дискотеки обаче няма. Тази, която е в центъра е с 8 лева вход, а има една на плажа, която е със свободен вход, но пък е адски скъпо там. Има доста барчета и може доста да се отпуснеш и да си хапваш - по главната улица има много заведения за бързо хранене. Вечер има супер много народ по улиците иии не забравяй да се качиш на гондолата в центъра!![]()
![]()
:P добре звучи , аз преди не съм ходил в равда , само в несебър и слънчев бряг съм бил , но реших да разнообразя.Първоначално написано от UnForgettableDream
Попринцип си падам купонджия и 100 % , ще отида на диското за което говориш колкото и да е скъпо![]()
Не е зле. Аз бях 5-ти клас там в нек'ви мизерни бунгала на Олимпийски надежди, а тая година бях там в на ХТИ-то бунгалата. Плажа си беше хубав, обаче не сме излизали много по центъра. В 5-ти клас имаше кръчми с певици, абе яко си е. Но все пак си предпочитам Обзор)
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Казваите и по нещо лошо за равда е, не само плюсовете ,а и минусите
(аз съм сигурен че ще е в пъти по зле от несебър и слънчев бряг примерно и си мисля , че неа ми стигнат кръчмите)![]()
Оо..Отивай,няма да съжаляваш..
Много е яко като цяло,на мен много ми допадна..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ходила съм, хареса ми много и не, не е по-зле от Слънчев бряг. Слънчев бряг вече не прилича на курорт, застроено е от вскяде. Аз примерно както живея във Варна не бих отишла в Слънчев бряг, по-добре да си остана тук. В Равда бях преди 5 год. за 17 дена и беше много яко, тази година на път за Китен отново минахме оттам, не се е променило особено, не мисля, че ще съжаляваш.
7 години под ред стм била там ами хубаво е по центъра става а плайа е мн хубав ...има мн 4ужденци...това е нормално) но иначе е малко градче и ами ще видиш по мое мнение ако хората ете яки и ако придруйителите са жи готини се ще си прекарате хубаво![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Равда е селоПървоначално написано от vanity23
)
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Ходила съм да, уникално е, много ми хареса!
Не знам за равда,ама в Несебър е екстраа!И морето,и градът,и всичко!![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Бях там на лагер до преди няколко седмици.Като цяло е хубаво,плажа е ок,по центъра е готино,има супер много магазини,цените са прекрасни,само дето има 1 дискотечка..Но пък Несебър е на 20 минути пеша,има рейс до Слънчев Бряг. :]] абе,ако си с готини хора,където и да си ще си изкараш супер. ;pp
Ние направо се разбихме. xDD
Vanity..
Definitely my favorite sin.. ;]]