- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана помощ!!!!Не ме подминавайте!!!
Моляви за помощ
Наскоро се запознах с едно момче в един форум. Той е по-голям от мен
(12-26) мисля , че го харесвам,но ме е страх !!
Струва ми се много извратено !! Помогнете ми
Извратено е! И гледай да не се окаже на 56, че тогава става лошо. Няма какво да ти помагаме.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
УЖАСССССССССССССС !!!!![]()
Първоначално написано от Darkrose
Хаха , това поредната шега ли е ?! ЧЕ ТОЙ Е ДВА ПЪТИ ПО - ГОЛЯМ ОТ ТЕБЕ .... Само на 12години си. Не си търси белята , ще имаш неприятностиНа тези години на които си в момента не можеш да му предложиш нищо с което би го задоволила.
Мисля , че останалите , ще се съгласят с мен
![]()
Много ясно че е шега,вие пък веднага се хващате....
Заглавието ти е отблъскващо,а темата още повече.
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
УЖАСССС...
Абе деца не разбрахте ли че говорите пълни глупости...Вече съм абсолютно сигурен че 12-14 че дори и някой 15 годишни просто не знаят какво е любов!Стига сте се излагали "аз съм на 13 той на 18 видях го един път и съм лудо влюбена..."А това вече е ПРЕКАЛЕНО ти си на 12 прочела си му 2 поста в някакъв форум и вече влюбена...ЗАЩО СИ ТЪРСИТЕ БЕЛЯТА,после пак ще има той ме заряза,май съм бременна,мама ми се скара.... С Т И Г А !!!!!
>>DjBelev<<
Смешно е!Как може в еди-какъв си форум да се запознаеш с еди-кой си и да го харесваш?Това"12-26" са сигурно годините ви,нали?
тии нещо бушона ти да не е щракнал.. много заблудено дете си ,имаш още хляб да папаш
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Тия тъпи теми край нямат..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
12-26 ?Разликата е прекалено голяма ! Просто не е възможно да бъдете заедно .. при това не знаеш дали не е някой педофил ! Ако беше на 20 поне пак по - добре ,обаче на 26
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
мислиш ли че като е на 26 няма да си поиска нещо оттеб? а ти може би няма да му дадеш и той ще те остави![]()
И как го хареса от форума ли??? Говорила ли си с него,виждала ли си го а живо???Първоначално написано от Darkrose
На 12 си....просто какво да кажа... и за секс не ставаш още,къде си тръгнала ?!?!? И като го харесваш какво????? Готова си да се из*укаш с него ???
Не си добре![]()
7227 ПОДКРЕПЯМ С ДВЕ РЪЦЕ![]()
![]()
Първоначално написано от zlonamerena
![]()
![]()
не знам как 26-годишен се занимава с 12 годишна пикла честно.
първо, нито си му на акъла, нито на годините
второ, е доста по-голям и си има нужди, които ти на 12 няма как да задоволиш.
tell me what i wanna hear . .
Оставете всичко друго, но това е подсъдимо!
Абе, диванета ви с диванета нямате ли си друга работа освен да измисляте все по-тъпи и по-извратени теми?? Пууу аман, беееее ...![]()
![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Ъъ . .
1.На съвсем различни вълни сте.
2.Не го познаваш истински.
3.Още малко и щеше да можеш да му викаш тате..
Смятай си сама . .
Направо се чудя.Всеки път, когато вляза в този раздел на първата страница има тема, в която някое момиченце е писало "Влюбена съм в някой си.Той е на 25, а аз на 13" Или нещо подобно.Може момчето да ти харесва външо или ако си говорила с него по характер, но чак толкова да се сближаваш мисля, че е прекалено. А и съм сагласна, че можеш да му викаш "тате". Заради 13-14 годишни, мислещи се за вече пораснали и достатъчно отговорни, за да правят секс във вестниците пише " 13 годишна роди" или "Млад баща- 14 годишния еди-койси стана татко". Трябва да се мисли!
ти нормална ли си?остави го,1-во доста голяма разлика,2-ро нито го познаваш,нито нищо,3-то щом се занимава с теб,значи няма чисти намерения
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Алоооо ... чук-чук ... има6 ли нещо в тикветооо
![]()
![]()
![]()
И сега тука кво да напи6а, ако напи6а 4е съм свястна няма да ми повярвате, ако напи6а 4е съм тъпа няма да ми пи6ете ... в дилема съъъм o.O