- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички са предатели .........
Офф и незнам от къде да започна, имах приятели повече от страхотни, имах момче до себе си, на което много държах.. бяхме щастливи много време.. с приятели ми излизахме постоянно,дискотеки,кафета , на всякаде, но преди няколко дни скъсах с приятеля си.. опрях се на момичетата който смятах за най-добри приятелки.. а те ми обърнаха гръб, винаги съм била с тях и в лошо и в добро...и в един труден момент.. осъзнах, че няма на кого да се опреш.. сега дори незнам какво да правя.. идва ми да плача и плача, но файда няма.. чудя се как е възможно да съм им вярвала на всичките толкова години, и изведнъж всички да ми забият нож в гърба.. как е възможно всички да са такива подли,всеки да гледа своя интерес.. какви хора сме само..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
исках пред някого да си излея всичкото което ми е.. няма смисъл да ме опреквате в каквото и да е било...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щом са с теб само в добрите ти моменти,значи не са ти никакви приятелки!Един съвет,не се доверявай много на никого,никой не ти мисли добро,колкото и добър да изглежда,всеки гледа собствената си изгода!
Сама ще се справиш с всичко,просто това е нещо като урок,за да нямаш голямо доверие на "приятели" за на пред.
намери си нови приятели майна и по добре да са момчета
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Защо да те съдим и нападаме?Не си виновна,че си попаднала на неподходящите хора.Потърпи и това ще преживееш.Ще станеш по-силна.И мен са ме прецаквали приятелки,уж приятелки де.Сега се държа безразлично към тях,все едно не съществуват.Направи и ти така.И продължи напред.
мхм.. гледат те в очите и те лъжат.. всеки зад гърба ти говори,после за пряителство се бори..![]()
![]()
Ето това е истинатаПървоначално написано от iveetyy
![]()
Приеми това като един житейски урок.Вече ще знаеш, че не трябва да се доверяваш напълно на някого.Да, трудно е, но не е невъзможно.Щом ти се плаче - плачи, всички знаем, че малко или много олеква.Просто вече ще си имаш едно на ум за напред и така.Горе главата.![]()
Big or small, lies are lies!
поне си разбрала,че те не са истински пиятелки,макар и късно,от сега подбирай такива пиятели,даже 1 да е но да е истинска,а относно гаджето ти- ти си го зарязала,защо ревеш?
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от soul1199
Не съм го зарязала аз.. скъсах ме по-собствено желание (не ми се искаше въобще.. но нямах друг избор) скъсахме заради една надута кифла която си мисли,че може да върти целия град на малкия си пръст..него не го мисля толкова,колкото това какви приятелки съм имала зад гърба, и си представям ако бях в по трудна ситуация,как съм щяла да пропадна на бързо..
![]()
Така е, секи в днешно време се чуди как да те прецака и да си гледа собствения кеф. Не се притеснявай, аз съм попадала в горе-долу същата ситуация преди 2-3 години. Вече съм си с друга огромна компания момчетаа,момичета, с които се познавам от както се помня и ги обужавам всички. И ти ще смениш компанията и ще си намериш приятели, които да те отценят. И само да те предупредя да не правиш тази грешка да ходиш да им се молиш или да ги преследваш след като са постъпили така с теб. Те са игубили един верен приятел, не ти! Не съжалявай за такива приятели!..
Nicoletee .. права си ! няма да тръгна да им се моля.. да се спасяват както могат,пак ще опрят до мен,но тогава няма да има кой да им помогне.. ще има хайде със здраве![]()
Жалко, но факт - истински приятели почти няма. И аз преди около месец прекъснах отношанията си с едно момиче, което смятах за най-близка и истинска приятелка, но просто в един момент се оказа, че изобщо не съм я познавала... или съм познавала само една нейна страна. Кофти е в гадни моменти да останеш сам, но горе главата и продължавай напред- Хората са лоши и повечето си гледат само собствения интерес - егоисти са и трябва да свикнем с това и да се пазим. Занапред не бива да се доверяваш на всеки. Трябва много внимателно да си подбираш приятелите и винаги да си имаш 1 на ум. Пробвай ги още в началото и никога не споделяй абсолютно всичко
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
И кво от тва че са ти били приятелки... подщи същата съм като теб... Приятелите станаха перфектните предатели... Тва от мен го запомни...
Не е вярно зависи с какви хора се сабираш! Аз с моите приятели нямам никакви проблеми! Първо ги опознай както трябва тогава сподели. Това е моя съвет.Първоначално написано от inatche
![]()
да .. приятели ефектни предатели перфектни![]()
Нямаш никакви проблеми с приятелите ти, защото може би не си опрял до тях(както е случая на авторката).И тя не е знаела какво ще й се случи когато поиска подкрепа от тях, но ето, че не е очарована от реакциите им.Което си е нормално де..Първоначално написано от BlackCross
Big or small, lies are lies!
Познавам ги от най-малко 10 години.. но всичко опира до това,че на тия времена всеки си гледа интереса, на никой не му пука за другия..
пълен ташаk мейна, кво да правишПървоначално написано от zlonamerena
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
шанс...няма какво да се прави..това е живота "радост и тъга"![]()
Оф.. не ви ли писна от филмарските истории?
Тва че не можеш да си подбираш приятелите какво ме инересува мен или който и да било от форума? И още повече защо трябва да се превръща в централна тема във форума?
Ей не се научихте че никой не ви е длъжен в тоя живот. Нещата се правят(или не се правят) на добра воля. Ако не ти изнася - учтиво казваш че не искаш да така и си взимаш шапката.
Ама да ревнеш че някой не те е подкрепил предвид че ти е бил приятел(по скоро ти си го имал за такъв)...само аз ли виждам огромната несъществуваща логика, на която се крепи това твърдение? Авторке - ти поличила ли си поне един път потвърждение че можеш да разчиташ на тия девойки? Ей така един път поне заебали ли са си прически, гримове, рокли и прочее глупости, заради теб? Ей така дали и са ти 1 левче да ядеш предвид че те са имали лев и педесет? Колко пъти като си ги помолила да излязат с теб до майната си си получила отговор от типа "Нямаш проблеми" и след 10 минути са пред вас?
Пак ти казвам - ти не знаеш как да си намериш приятели. Мъкнеш се с разни хора по разни места и играеш някаква роля с надеждата да се харесаш и си говорите помеждувременно. И после се сърдиш че тия хора ценят чехлите си повече от теб.
Не бива така![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от valdesbg
Това си е лично твое мнение..когато не познаваш един човек не говори за него,аз исках да споделя.. нито съм искала да става централна тема.. нито нищо.. и въобще на вас какво ви пречи,че хората коментират? нека си изказват мнението.. до тук прочетеното от всики..разбрах че много хора са били в моето положение..
Това че не познавам лично даден човек, в случая теб хич н ми пречи да си правя заключения на базата на факти. Още повече че ти сама си ги споделила. И доколкото разбирам искаш нашето мнение за тия факти.
А това че си е мое мнение в каква връзка? Мойто мнение е точно толкова обективно, колкото и твоето. Или какво твоето е по обектино от моето, щото си по хубава?
Ккто виждаш коментирам и аз, нали за това си пуснала темата. Ясно е че.. друго не те интересува. Искаш съчувствие. Е добре дошла на Земята - от мен няма да го получиш. Прото защото не ти трябва.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от valdesbg
не ти искам съчувствието.. исках съвет..не е задължително да се дракаш..