Оф.. не ви ли писна от филмарските истории?

Тва че не можеш да си подбираш приятелите какво ме инересува мен или който и да било от форума? И още повече защо трябва да се превръща в централна тема във форума?

Ей не се научихте че никой не ви е длъжен в тоя живот. Нещата се правят(или не се правят) на добра воля. Ако не ти изнася - учтиво казваш че не искаш да така и си взимаш шапката.

Ама да ревнеш че някой не те е подкрепил предвид че ти е бил приятел(по скоро ти си го имал за такъв)...само аз ли виждам огромната несъществуваща логика, на която се крепи това твърдение? Авторке - ти поличила ли си поне един път потвърждение че можеш да разчиташ на тия девойки? Ей така един път поне заебали ли са си прически, гримове, рокли и прочее глупости, заради теб? Ей така дали и са ти 1 левче да ядеш предвид че те са имали лев и педесет? Колко пъти като си ги помолила да излязат с теб до майната си си получила отговор от типа "Нямаш проблеми" и след 10 минути са пред вас?

Пак ти казвам - ти не знаеш как да си намериш приятели. Мъкнеш се с разни хора по разни места и играеш някаква роля с надеждата да се харесаш и си говорите помеждувременно. И после се сърдиш че тия хора ценят чехлите си повече от теб.

Не бива така