- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Pomooooo6t
Hoooora spe6no se nujdaq ot predlojeniq za originalen podarak (za 19 godi6no Mom4e)Osobenooo mom4etata, molq da mi pomognete ... rojdeniq den nablijava, a az nqmam nikakvi idei !!!
![]()
![]()
И сега тука кво да напи6а, ако напи6а 4е съм свястна няма да ми повярвате, ако напи6а 4е съм тъпа няма да ми пи6ете ... в дилема съъъм o.O
Кутия презервативи и картичка - Ще те науча как да си използваш подаръка довечера!!!!
"I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."
Най-оригиналният подарък ще е като му подариш нещо, което съответсва на интересите му. Някакво хоби, любими занимания?![]()
skate ... graffiti ... hmmm
И сега тука кво да напи6а, ако напи6а 4е съм свястна няма да ми повярвате, ако напи6а 4е съм тъпа няма да ми пи6ете ... в дилема съъъм o.O
Наскоро видях да продават малки скейтове, такива като играчки. Не знам дали ще му хареса де, но пък е оригинално, точно както ти искаш.
За рисуването...Подаряваш една от онези дебели книги със снимки на графити и му казваш да се образова
Ама то си е строго индивидуално, може да реши да я използва за мятане по мухи
![]()
Също така можеш да му купиш някакви яки слушалки, щом е скейтър трябва да слуша музика през цялото време.
дааа това с1с слу6алките е добра идея .. благодаря![]()
malkite skatove si imat ime no kakto i da e moje ne6to dizdorant ot toq rod ne6o kak na 19 godi6en takia igra4ki a i enata e 3leva tooi 6ta ubidi ako znae cenata![]()
daje i po eftini sas q
А бе малки играчки, той е скейтър за какво ще му е фингърборд???
Ако си има скейт, по-добре му вземи нещо като блузка, къси гащи или нещо "по-така" като наргиле.![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Кирилицата е задължителна!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!