.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Pomooooo6t

Pomooooo6t

Hoooora spe6no se nujdaq ot predlojeniq za originalen podarak (za 19 godi6no Mom4e) Osobenooo mom4etata, molq da mi pomognete ... rojdeniq den nablijava, a az nqmam nikakvi idei !!!
    И сега тука кво да напи6а, ако напи6а 4е съм свястна няма да ми повярвате, ако напи6а 4е съм тъпа няма да ми пи6ете ... в дилема съъъм o.O

Кутия презервативи и картичка - Ще те науча как да си използваш подаръка довечера!!!!
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

Най-оригиналният подарък ще е като му подариш нещо, което съответсва на интересите му. Някакво хоби, любими занимания?

skate ... graffiti ... hmmm
    И сега тука кво да напи6а, ако напи6а 4е съм свястна няма да ми повярвате, ако напи6а 4е съм тъпа няма да ми пи6ете ... в дилема съъъм o.O

Наскоро видях да продават малки скейтове, такива като играчки. Не знам дали ще му хареса де, но пък е оригинално, точно както ти искаш.
    За рисуването... Подаряваш една от онези дебели книги със снимки на графити и му казваш да се образова Ама то си е строго индивидуално, може да реши да я използва за мятане по мухи
    Също така можеш да му купиш някакви яки слушалки, щом е скейтър трябва да слуша музика през цялото време.

дааа това с1с слу6алките е добра идея .. благодаря

Е, добре. Радвам се, че помогнах. Успех с избирането

malkite skatove si imat ime no kakto i da e moje ne6to dizdorant ot toq rod ne6o kak na 19 godi6en takia igra4ki a i enata e 3leva tooi 6ta ubidi ako znae cenata daje i po eftini sas q

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    А бе малки играчки, той е скейтър за какво ще му е фингърборд???
    Ако си има скейт, по-добре му вземи нещо като блузка, къси гащи или нещо "по-така" като наргиле.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кирилицата е задължителна!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си