- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ужасно е !
Здравейте. Пиша за да си излея душата .. повече от 1 месецц си пиша с едно момче, което е мой съсед .. Бавно и бавно започвах отново да вярвам, че истински момчета съществуват .. Започнахме много често да си пишем, излизахме, целувахме и с нетърпение чакахме следващия ден в който ще се видим .. Влюбвах се .. Когато го виждах сърцето ми играеше лудо .. а погледа му ме омагьосваше .. представях се с него .. мислех, че вече срещнах подходящия човек .. но уви тази вечер все едно ми заби нож в гърба .. още от началото ми биеше на женкар .. но не исках да остана с това впечатление и се опознахме .. пишеше на всички възможни момичета в фейсбука и като гледаше по разголени снимки (по бански или нещо др) и веднага им пишеше някакви коментарии .. флиртаджийскии .. не че нещо .. казах му дали има някакви др момичета .. смисъл дали си харесва .. и той каза " кои " ии аз там изредих някои, които направо си ги сваляше и той " мм даа няма как да не ми хванат окото, не са лоши, момче съм " .. но явно той не изпитва нищо към мен щом така го каза .. колко съм наивна просто ! ..![]()
![]()
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]