Не знам защо пиша темата,може би съм доста афектирана от случващото се,не знам дали искам съвет или просто по някакъв начин да си събера мислите пишейки,макар че ми е доста трдуно...
Бях свикнала на връзки с по-големи момчета от мен,а преди 11 месеца тръгнах с момче от моя клас...първоначално той беше най-добрия ми приятел,по-късно той ми призна любовта си,аз не исках да го наранявам...тръгнах с него и в последствие може би се влюбих,тогава всичко ми се струваше розово в първите два месеца,докато не се появиха 1вите проблеми,тогава тръпката ми към него премина,но остана приятелската любов,обичах го като брат,но бях влюбена в друг...и останах с него и му простих,защото държах на него като човек,в последствие все повече и повече се опознавахме и имаше все повече и повече скандали,не мога да отрека разбира се,че имахме и хубави моменти,но когато се карахме той винаги казваше "Все тая"...винаги се лигавеше...за жалост в нашата връзка от моя страна вече нямаше доверие...последните седмици бяха най-убийствени...опитах се да спася нещата,опитах се да внеса нов полъх в нашата връзка,просто защото държа на него наистина,но той безспирно ме разочарова все повече и повече...не не ми е гадно,че сме скъсали,не ми е гадно,че някаква си любов си е отишла,най-ужасното е,че загубих приятел и че за жалост осъзнах,че съм го загубила отдавна и то не заради мен,а заради постоянното му детинско държание,заради постоянните му лиготии,давам си сметка,че в тази връзка сякаш аз бях мъжът и че може би съм похабила 11 месеца от живота си и отгоре на всичко съм загубила приятел,залъгвала съм себе си...Той ми казваше,че ме обича,но никога не го е доказвал...Дори когато му говорех важни неща,него го засягаха неговите си неща и днес беше черешката на тортата...много съм разочарована и съм много тъжна от случващото се... ;(;(;(;(;(
Най-лошото е че той не иска да види и да осъззнае грешките си,не иска да погледне как стоят нещата реално и обвинява мен...аз исках да го променя поне малко...,ако не заради нашата връзка,то ,за да не разваля следващите си...,за да бъде щастлив,но той никога не ми даде тази възможност... ;(